Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sedma generacija startupova završila program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva

ZIP

Jučer je na Startup srijedi, koju tradicionalno jednom mjesečno odražva Hrvatska mreža poslovnih anđela – CRANE, održan tzv. “Demo day” na kojem su projekti iz posljednje generacije ZIP Startup programa predstavili okupljenoj javnosti, mentorima, investitorima i partnerima ZIP-a na čemu su radili protekla četiri mjeseca i što su postigli zahvaljujući inkubaciji u ZIP-u.

ZIP Startup program se temelji na Lean startup metodologiji i bogatim iskustvima mentora. Radi se o intenzivnom edukacijskom programu i praćenju napretka projekata u trajanju od 4 mjeseca uz rad u ZIP.Factory coworking prostoru, centralnom mjestu za rad alumni i trenutnih timova, opremljenim svime potrebnim za rad i razvoj proizvoda.

Program se provodi dvaput godišnje, a iduća generacija će biti primljena nakon natječaja objavljenog na zipzg.com krajem ljeta.

Ovo su timovi koji su diplomirali kao 7. generacija ZIP Startup programa:

Fashable je mobilna shopping aplikacija koja omogućuje korisnicima da prate svoje najomiljenije fashion trgovine u gradu i među prvima kupe ekskluzivno snižene proizvode definirajući po želji mjesto i vrijeme dostave, čak i unutar 90 minuta od kupnje.

Drafter je web aplikacija koja omogućava igranje nogometne fantasy lige. Pruža korisnicima novu dimenziju praćenja nogometnih utakmica i mogućnost pokazivanja nogometnog znanja.

EasyRider je sustav za potporu vozačima motocikala. Zadaća sustava je prostorno-vremensko praćenje vožnje i analiza iste, recomendation system pneumatika te social network za populaciju koja voli motocikle.

Mobicon aplikacija pretvara smartphone svakog sudionika predavanja u bežični mikrofon! Vašu publiku će dodatno angažirati funkcionalnosti odgovaranja na ankete i komentiranja u stvarnom vremenu.

Mr. Nice omogućava vlasnicima poduzeća kontrolu na daljinu većine dijelova mobilnih telefona njihovih zaposlenika te roditeljima uređaje njihove djece. Pruža informacije o aktivnostima i kretnjama u obliku statističkih podataka.

UducateMe pomaže ljudima da kroz razmjenu znanja i iskustva grade svoju reputaciju što im omogućava unaprijeđivanje ili promijenu karijere.

Osim timova koji su tek završili ZIP Startup program, predstavila su se i tri projekta iz prošle generacije koji su primili investicije iz ZIP Accelerator programa:

SnapTap – interaktivna, beskontaktna rješenja za evente.

ThoriumA+ platforma za energetsko certificiranje namijenjena je certifikatorima i vlasnicima nekretnina. Platforma certifikatorima znatno skraćuje vrijeme izrade sve potrebne dokumentacije u potpunosti zadovoljavajući zahtjeve ministarstva dok istovremeno vlasnici nekretnina dobivaju digitalni model vlastitog objekta.

TutoTod, Tutorials for Toddlers je edukativna iPad aplikacija koja potiče kreativno razmišljanje i izražavanje djece od 1-5 godina. Roditeljima pruža ideje i detaljne upute kako kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim djetetom kod kuće.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.