Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Sedmi LEAP Summit očekuje više od 2500 sudionika i više od 60 predavača

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu. Prema najavama organizatora, na jednom će mjestu okupiti više od 2500 sudionika te brojne domaće i strane predavače.

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, startupovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Kao i dosadašnjih godina, fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Tijekom dva dana, na tri pozornice, prema najavama, nastupit će više od 60 govornika, a sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

Sudjelovanje je besplatno za sve, a potrebno je prijaviti se na službenim stranicama konferencije


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.