Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Sedmi LEAP Summit očekuje više od 2500 sudionika i više od 60 predavača

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu. Prema najavama organizatora, na jednom će mjestu okupiti više od 2500 sudionika te brojne domaće i strane predavače.

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, startupovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Kao i dosadašnjih godina, fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Tijekom dva dana, na tri pozornice, prema najavama, nastupit će više od 60 govornika, a sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

Sudjelovanje je besplatno za sve, a potrebno je prijaviti se na službenim stranicama konferencije

Pročitajte još:

Novosti

Nagrada Zalando Visionary Award stvorena je s ciljem prepoznavanja kreatora budućnosti i omogućuje dizajnerima predstavljanje predanosti koje ulažu u kreativnost, inovacije i pozitivan društveni...

Edukacija

LEAP Summit, multidisciplinarna konferencija, u svom sedmom izdanju u zagrebačkom CineStar Branimir Mingle Mallu okupila je sudionike iz više od 20 zemalja te više...

Edukacija

Multidisciplinarna konferencija LEAP Summit 2022 ove se godine održava 12. i 13. svibnja u Zagrebu, u prostorima CineStara u Branimir Mingle Mallu.

Ekonomija

Oporavak gospodarstva u 2021. godini pred poslovnu zajednicu u Hrvatskoj je opet stavio izazov privlačenja i zadržavanja najboljeg kadra. Employer branding, kao i u...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.