Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Sedmi LEAP Summit očekuje više od 2500 sudionika i više od 60 predavača

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu

Sedmo izdanje najveće konferencije za mlade u JI Europi, LEAP Summit, ove će se godine održati uživo, 12. i 13. svibnja u Zagrebu. Prema najavama organizatora, na jednom će mjestu okupiti više od 2500 sudionika te brojne domaće i strane predavače.

Događanje je prvenstveno namijenjeno tvrtkama, startupovima, freelancerima, investitorima, udrugama, studentima, sveučilištima i istraživačkim institucijama, ali i predstavnicima vlasti te svima onima koji žele uspostaviti međunarodne poslovnu suradnju i istražiti nova tržišta.

Kao i dosadašnjih godina, fokus konferencije je multidisciplinarni pristup temama kao što su poduzetništvo, inovacije, digitalne tehnologije, održivi razvoj i EU Green Deal te startup i razvoj karijere.

Tijekom dva dana, na tri pozornice, prema najavama, nastupit će više od 60 govornika, a sudionici će imati priliku čuti različita predavanja, panel diskusije i debate te će dobiti najnovija saznanja iz svijeta inovacija, održivog razvoja, digitalnih kreacija i poduzetništva.

Generalni partner konferencije LEAP Summit je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Organizator je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije, neprofitna organizacija osnovana s ciljem promicanja poduzetništva i poslovnih prilika za mlade.

Sudjelovanje je besplatno za sve, a potrebno je prijaviti se na službenim stranicama konferencije


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.