Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Analiza novčanih tokova i kreditna analiza poduzeća

Hrvatski instituti za financiji (HIF) i Xenon savjetovanja organiziraju specijalistički seminar s praktičnim pristupom, pod nazivom “Analiza novčanih tokova i kreditna analiza poduzeća” u petak, 20. veljače 2015. s početkom u 8,30 sati. Seminar će se održati u prostoru Veleučilišta VERN, Iblerov trg 10, Zagreb.

Cilj seminara je obnoviti znanja o strukturi, sadržaju i međusobnoj povezanosti osnovnih financijskih izvješća. Uz minimalnu količinu teorije te kroz veći broj jednostavnih, ali praktičnih vježbi polaznici će utvrditi svoje razumijevanje utjecaja poslovnih događaja na račun dobiti i gubitka, bilancu i izvješće o novčanom toku uz poseban fokus na problematiku ulaganja u (obrtni) kapital.

Predavač je Edin Hadžavdić (CFA) savjetnik  sa izuzetno širokim spektrom znanja iz područja financijske analize (simulacije projekata, uključujući i složene projekte javno privatnih partnerstva) te analize operativnog poslovanja kompanija. Relevantno iskustvo stekao je u KPMG-u i Privrednoj banci. 2007. godine stekao je CFA titulu (Chartered Financial Analyst). 2002. godine završio je ugledan MBA program na Rotterdam School of Management u Nizozemskoj. Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Seminar “Analiza novčanih tokova i kreditna analiza poduzeća” je namjenjen poslovnim konzultantima, project managerima, bankarima, investicijskim i financijskim analitičarima, financijskim managerima u poduzećima, malim i srednjim poduzetnicima, individualnim investitorima, stručnjacima u ministarstvima, agencijama te ostalim državnim i lokalnim ustanovama.

Više o seminaru pronađite na linku  OVDJE.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.