Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Analiza novčanih tokova i kreditna analiza poduzeća

Hrvatski instituti za financiji (HIF) i Xenon savjetovanja organiziraju specijalistički seminar s praktičnim pristupom, pod nazivom “Analiza novčanih tokova i kreditna analiza poduzeća” u petak, 20. veljače 2015. s početkom u 8,30 sati. Seminar će se održati u prostoru Veleučilišta VERN, Iblerov trg 10, Zagreb.

Cilj seminara je obnoviti znanja o strukturi, sadržaju i međusobnoj povezanosti osnovnih financijskih izvješća. Uz minimalnu količinu teorije te kroz veći broj jednostavnih, ali praktičnih vježbi polaznici će utvrditi svoje razumijevanje utjecaja poslovnih događaja na račun dobiti i gubitka, bilancu i izvješće o novčanom toku uz poseban fokus na problematiku ulaganja u (obrtni) kapital.

Predavač je Edin Hadžavdić (CFA) savjetnik  sa izuzetno širokim spektrom znanja iz područja financijske analize (simulacije projekata, uključujući i složene projekte javno privatnih partnerstva) te analize operativnog poslovanja kompanija. Relevantno iskustvo stekao je u KPMG-u i Privrednoj banci. 2007. godine stekao je CFA titulu (Chartered Financial Analyst). 2002. godine završio je ugledan MBA program na Rotterdam School of Management u Nizozemskoj. Magistrirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Seminar “Analiza novčanih tokova i kreditna analiza poduzeća” je namjenjen poslovnim konzultantima, project managerima, bankarima, investicijskim i financijskim analitičarima, financijskim managerima u poduzećima, malim i srednjim poduzetnicima, individualnim investitorima, stručnjacima u ministarstvima, agencijama te ostalim državnim i lokalnim ustanovama.

Više o seminaru pronađite na linku  OVDJE.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.