Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Seminar: Unlocking Human Potential

ZŠEM seminar

ZŠEM – Poslovna akademija 26.10.2016. organizira seminar na temu ”Unlocking human potential” pod vodstvom Jan Mühlfeit-a, nekadašnjeg predsjednika Microsoft Europe.

Jan Mühlfeit, bivši CEO Microsoft Europe vjeruje da pojedinci, kompanije i same države imaju veliki ljudski potencijali kojeg nažalost ne znaju iskoristiti. Radeći 22 godine u Microsoftu usko je surađivao s Bill Gatesom kao i brojnim vrhunskim liderima i misliocima na globalnoj  razini.

Današnji svijet je zaokupljen slabostima. Preokupacija slabostima je najveća iluzija našega vremena, umjesto da se više fokusiramo na naše vrijednosti i ono što zapravo jesmo. Na ovom jedinstvenom  seminaru, Jan Mühlfeit demonstrirati će da održiv uspjeh i sreća pojedinca proizlaze iz oslobađanja punog potencijala naših talenata čineći stvari u kojima smo dobri.

PO ZAVRŠETKU SEMINARA ĆETE:

  • Razumjeti osnove snaga ličnosti
  • Naučiti  kako investirati u svoje vrline
  • Biti sposobni koristiti snage da bi postigli najbolje rezultate
  • Biti u mogućnosti izgraditi osobni plan razvitka baziran na snagama
  • Razumjeti kako različite snage mogu funkcionirati zajedno
  • Razumjeti kako snage utječu na izvedbu
  • Biti sposobni koristiti snage u dnevnim situacijama

Seminar je namijenjen svima koji žele osvijestiti svoj potencijal, bolje razumjeti tko su oni zapravo kako bi bili učinkovitiji u svakodnevnim aktivnostima i poslovanju.

Jan Mühlfeit je bivši čelni čovjek Microsoft Europe gdje je tijekom svoje dugogodišnje karijere u istoj kompaniji bio na različitim rukovodećim pozicijama te gradio uspješne timove. Danas, Jan drži seminare na ovu temu diljem svijeta privatnom i javnom sektoru.  Podučava top managere i surađuje s brojnim sveučilištima i kompanijama poput INSEAD, Cambridge, Imperial College, Gallup, i SeedCamp.  S obzirom na njegovo bogato međunarodno iskustvo, stvorio je specifičnu metodologiju kako osvijestiti osobnu jedinstvenost i viziju kod svakog pojedinca kao i njezino provođenje. Nagrađivani je međunarodni govornik na WEF, OECD, EC, EP, Harvard, INSEAD, Cambridge, Imperial College, Washington Post and Economist događanjima. Također je i viši strateški savjetnik za Atlantic Bridge Venture.

Prijave traju do 16.10.2016.

 


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.