Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Seminari i poslovne edukacije u ožujku

Autor Boris Kovačev

Pripreme za proljeće nikada ne proteku lagano. Pobijedite proljetni umor i organizirajte se unaprijed – napravite plan za edukaciju kojeg ćete slijediti sljedeći mjesec i usavršiti se pomoću znanja kojeg ćete usvojiti pomoću naših seminara.

Ovaj mjesec ćemo se pretežito baviti informatičkim vještinama, certificiranim tečajevima, konferencijama i ostalim poslovnim seminarima. Također, ožujak je prepun tema koje su zanimljive stoga što su predavači eksperti u svojem području, a informacije koje daju su točne, pravilne i pouzdane, a naglasak stavljamo na interaktivne radionice u kojima ćete imati priliku sudjelovati.

Posjetite nas na www.seminari.hr i odaberite temu koja će zadovoljiti sve vaše kriterije – prema području poslovanja, mjesecu izvođenja, otiđite na konferenciju, dogovorite IN-HOUSE u Vašoj tvrtci.

Analiza financijskih izvještaja jest aktualna tema iz područja financija koja se obično provodi krajem godine, ali nikad nije prekasno krenuti s pripremama za kraj sljedeće financijske godine. Kao dio poslovne analize koju je potrebno obaviti saznajte kako uz primjenu analitičkih pravila i tehnika izmjerite međusobne odnose i izvedete korisne informacije za donošenje financijskih odluka. Rezervirajte svoje mjesto i priključite se 10.3.2016. na seminaru u Zagrebu.

Svaki početak je težak,  ako ste početnik u Excelu tada će Vam Poslovni Excel – osnovne funkcije itekako pomoćiu startu samog poslovanja. Nitko ne želi biti neznalica, ne morate niti Vi. Naučite baratati osnovnim operacijama, funkcijama i grafikonima i nagradite sami sebe korisnim znanjem koje će Vas pratiti kroz cijeli život! Seminar će se održati 11.3.2016. u Zagrebu.

Ako ste prošli osnove Excela, ali ne znate u kojem smjeru biste trebali dalje nastaviti tada znajte da i za Vas postoji nešto zanimljivo – Poslovni Excel – napredne funkcije je seminar na kojem ćete nadograditi Vaše osnovno znanje iz područja Excela na višu razinu. Očekuju Vas teme kao što su Paste Special, napredne opcije grafikona, napredno filtriranje, 3D formule, Count funkcije, IF funkcije, Pivot tablice.  Vidimo se 25.3.2016. u Zagrebu!

Što je novčani tijek i kako teče njegov priljev i odljev, što sve utječe i koji su elementi izrade novčanog toka samo su neka od pitanja na koje možete dobiti odgovore na seminaru „Novčani tijek u poslovanju“ gdje će mag. oec. Mira Ognjan objasniti načine i tehnike manipulacije koje se koriste kako bi se stvorio iskrivljeni dojam o novčanom tijeku 17.3.2016. u Zagrebu.

Što je to Emocionalna izvrsnost u poslu, kako i gdje se koristi, kakav je njezin utjecaj na poslovanje i kako će se to odraziti na naše sposobnosti i vještine, kako razviti emocinalnu inteligenciju i kako ona utječe na našu pokretačku snagu možete saznati na seminaru koji je kao trening namijenjen poduzetnicima i obrtnicima, voditeljima prodaje, voditeljima marketinga i ostalima. Priključite se iskustvenom treningu 24.3.2016. u Zagrebu i proširite svoju emocionalnu inteligenciju na sasvim novu razinu.

Strateško upravljanje ljudskim resursima je temeljni preduvjet organizacijskog uspjeha, a uloga menadžmenta ljudskih potencijala u kreiranju i realizaciji strateških ciljeva je nezamjenjiva jer predstavlja bazu za upravljanje radnom uspješnošću zaposlenika odnosno cjelokupnih ljudskih resursa poduzeća krenuvši od selekcije, preko uvođenja u posao, kreiranja zahtjeva radnog mjesta sve do praćenja radne uspješnosti i nagrađivanja zaposlenika. Na seminaru Strateški menadžment ljudskih potencijala naučite kako učinkovito upravljati ljudskim resursima– vidimo se 14.3.2016. u Zagrebu na seminaru koji će promijeniti Vaše razmišljanje.

Posjetite seminar Radni odnosi od zaposlenja do otkaza koji će objediniti tri vrlo važne teme iz područja radnog prava gdje ćete moći saznati nešto više o feksibilnom radnom vremenu, zapošljavanju na određeno vrijeme, prekovremeni rad i ostale uskoro povezane teme. Dipl. iur Darko Graf će Vas uvesti u svijet zaštite prava radnika i radnih odnosa.

Kao Stručnjak za osiguranje i naplatu potraživanja ćete naučiti kako efikasno naplatiti potraživanja, kako izvući svoju tvrtku iz dugova i osigurati joj likvidnost, kakva sva osiguranja za naplatu potraživanja postoje i zašto nije potrebno uključivati treću stranu u proces naplate potraživanja. Pozivamo Vas da nam se pridružite na četvero modulnom programu gdje ćete naučiti sve o nastanku i prestanku potraživanja, a kada riješite test u trajnom vlasništvu Vam ostaje certifikat. Certificirani tečaj se izvodi od 11.3.2016. do 8.4.2016. u Zagrebu.

Na sljedećem certificiranom tečaju kojeg smo pripremili za Vas možete postati Certificirani PDV stručnjak i naučiti temelje i zlatna pravila PDV-a uz račune, povrat PDV-a i oporezivanje usluga i ostale teme koje će se obraditi na 8. modula gdje ćete imati priliku sudjelovati u nekoliko interaktivnih radionica koje će voditi dr.sc. Vlasta Roška i mag.oec. Mira Ognjan.

Isplanirajte svoje proljeće – učimo zajedno!

VD-banner

 

 


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.