Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Seminari i poslovne edukacije u travanju

pixabay.com

Pripremite se za proljeće uz najnovije seminare iz aktualne ponude seminara. Zašto ne biste poradili na vašem poslovnom obrazovanju uz seminare koje vam pruža Verlag Dashofer? Pokušajte zamisliti taj odlazak na seminar gdje ćete na radionici imati pristup najistinitijem izvoru informacija tako da možete dobiti odgovore na sva pitanja od svojih predavača, u blizini je javni prijevoz (tramvaj, autobus, vlak), javna garaža gdje možete parkirati i ostaviti Vaše vozilo za vrijeme prisustvovanja seminaru.

Raznolike vrste seminara pripremljene su kako bi vam dale na izbor više tema između kojih možete odabrati najbolju za vas – ona koja će Vam najviše pomoći u daljnjem usavršavanju.

Na stranici www.seminari.hr istražite i ostale kategorije tema, certificiranih seminara i tečaja, nadolazeće konferencije, IN-HOUSE poslovne edukacije, a na vama je da odaberite temu za koju smatrate danjezin sadržaj odgovara onome što će Vam trebati u budućnosti.

Na seminaru Utvrđivanje poreza na dobit za 2015. koji će se održati 8.4.2016. u Zagrebu možete saznati nešto više o pripremi financijskog izvještaja za 2015. godinu, kako utvrditi porez na dobit u skladu s najnovijim izmjenama zakonskih propisa. Uz predavača dr.sc. Vlastu Rošku možete naučiti sve bitne informacije koje će vam trebati na obrascu PD, a uz to imati ćete priliku vidjeti i ispunjavanje novouvedenog izvještaja o poslovnim događajima s povezanim osobama – PD –IPO.

Seminar Svi aspekti poreza po ODBITKU – radionica jest odličan izbor za vas ako često primate razne usluge iz inozemstva. U tome slučaju prvo o čemu razmišljate je PDV tretman navedenih usluga, ali ne smijete zaboraviti niti na porez po odbitku jer se porez po odbitku rješava sporadičnobez detaljnog proučavanja domaćih i međunarodnih propisa. Uz predavača mag.oec. Mira Ognjan uvjereni smo da ćete 14.4.2016. u Zagrebu naučiti sve najčešće propuste poreznih obveznika kako ih i sami ne biste radili.

Sljedeća edukacija je namijenjena predstavnicima naručitelja i ponuditelja koji sudjeluju u provedbi postupaka javne nabave te za sve one koji prate usklađivanje zakonodavnog okvira s novim direktivama iz područja javne nabave. Posjetite certificirani seminar NOVINE U STAVU JAVNE NABAVE – 2016. Program usavršavanja iz područja javne nabave i naučite novine iz područja provedbe javne nabave s kojima ćete uskoro biti suočeni. Vidimo se u Zagrebu, 15.4.2016. gdje će Vam predavači Zoran Turuk i Nikolina Bačurin objasniti kako obnoviti certifikat kojeg posjedujete, a na samome seminaru ćete moći skupiti bodove koji Vam trebaju za obnovu certifikata.

Seminar namijenjen računovođama, voditeljima financija i računovodstva, djelatnicima financija i kontrolinga, ali i marketinga – posjetite Marketing vs. Porezi ili kako prilagoditi merketing poreznim i računovodstvenim propisima i naučite kako u skladu s poreznim propisima u vašim poslovnim knjigama evidentirati poslovne događaje. U Zagrebu 15.4.2016. naučite više o toj samoj temi uz sljedeće cjeline koje ćete imati priliku obraditi – što je to sponzorstvo, promidžba, razni oblici prodajnih akcija, značenje prodajne akcije GRATIS i ostale propuste, davanje poklona male vrijednosti,  darovanje…

Na seminaru Delegiranje – najvažnija osobina uspješnog managera će svaki menadžer imati priliku poboljšati svoje organizacijske vrijednosti i sisteme koji su neophodni za održivi uspjeh. Pozivamo sve koji razumiju kako je efikasno delegiranje najvažnija osobina uspješnog managera i žele pospješiti svoju učinkovitost da se prijave 18.4.2016. na seminar u Zagreb gdje će postati bolji lideri, poboljšati svoja umijeća uz sljedeće teme – naučite razlike između delegiranja ovlasti i odgovornosti, koje su prepreke, razmijevanje procesa i faza delegiranja, praktično rješavanje zadataka, strahovi, beneficije i ostale korisne teme koje će Vas kao menadžera poboljšati.

Postoje računovođe koje ne znaju napraviti kontrole po bruto bilanci, po pojedinim stavkama, a današnji seminari velikom većinom ne nude edukacije takvog tipa. Uz predavača Đurđicu Mostarčić dipl. oec naučite kako se pripremiti za izradu završnog obračuna uz naglasak na završne kontrole bruto bilance po pojedinim stavkama. Mjesto održavanja seminara je Zagreb,  a datum održavanja je 19.4.2016. Posjetite nas na seminaru „Pomoć pri izradi ZAVRŠNOG OBRAČUNA“ i naučite više o kontroli bruto bilance, pripremi završnih radnji i konačnom godišnjem obračunu.

Jedno od poglavlja u Zakonu o radu zove se kao i jedan naš seminar Odgovornost za štetu i ostvarenje prava na naknadu štete. Naime, tijekom rada štetu može prouzročiti kako radnik poslodavcu  tako i posldoavac radniku. Kako utvrditi visinu štete? Što kada se radi o većoj šteti? Kako da se poslodavac naplati od radnika i odgovore na ostala pitanja saznajte 21.4.2016. u Zagrebu gdje će predavač dipl. iur. Kristian Plazonić odgovoriti na ova i sva ostala pitanja takvog tipa.

Pojedinci će željeli provjeriti seminar Pravo na pristup informacijama gdje ćete imati priliku naučiti o važnom institutu s aspekta načela transparentnosti i Ustavom zajamčenog prava na pristup informacijama.  U Zagrebu, 27.4.2016. će predavači Saša Čaldarević i Ines Pavlačić naučiti Vas o važnosti prava na pristup informacijama uz sljedeće teme – zakonodavna regulativa, obveznici i korisnici prava na pristup informacijama, postupanje po zahtjevu za pristup informacijama, zakon o tajnosti podataka, zaštita osobnih podataka…

Za kraj smo pripremili zadnji seminar Temeljne ovlasti radničkog vijeća, seminar koji je od iznimne važnosti za predsjednika i članove radničkog vijeća, za poslodavca odnosno ovlaštene osobe poslodavca – sindikalni povjerenik stoga što isti tada nastupa kao supstitut radničkog vijeća. Uz teme kao što su temeljne ovlasti radničkog vijeća, nastupanje radničkog vijeća pred sudom i sporazum radničkog vijeća s poslodavcem, polaznici ovog seminara naučiti će što je obaveza savjetovanja i kakav je utjecaj savjetovanja kod individualnog otkazivanja. Predavač dipl. iur. Kristian Plazonić će 29.4.2016. odgovoriti na sva pitanja i riješiti sve Vaše nedoumice oko ove teme.

Potrošite svoje vrijeme kvalitetno jer znanje je neprocijenjiv ključ koji otvara sva poslovna vrata!

http://www.dashofer.hr/

VD-banner


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.