Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Simone Micheli stiže na REXPO 2017

Simone Micheli jedno je od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi.

Simone Micheli jedno je od najpoznatijih imena u području arhitektonskog projektiranja u Europi. Od početka karijere, u realizaciji svih projekata bavi se cjelovitim pristupom, posvećujući im se, uz podršku svojeg tima, kao arhitekt i dizajner.

Svaka je od njegovih kreacija drugačija, a opet prepoznatljiva jer odražava njegov autentičan potpis. Realizirane projekte opisuje kao refleksiju i kombinaciju svojih ideja i stavova u određenome trenutku te želje da naručitelju omogući posebno i jedinstveno iskustvo.

Naglasak stavlja na održivost i ekološku osviještenost, a radio je na različitim projektima pa se tako u njegovu portfelju nalaze hoteli, klubovi, kafići, wellness centri, privatne nekretnine, javne ustanove, galerije itd.

Strast kojoj se posebno posvećuje u posljednjih par godina restauracija je starih zapuštenih zdanja poput palača, kurija i ljetnikovaca kojima udahnjuje novi život. Poštujući sva stroga načela struke, u svakom od takvih zdanja radi na realizaciji savršene kombinacije starog i modernog kako bi stvorio luksuzna zdanja koja svojim izgledom i udobnošću mogu zadovoljiti ukus najzahtjevnijih klijenata.

Svoj rad Micheli prezentira ponajprije kroz brojne projekte koje je realizirao, ali i kroz izlaganja na sajmovima te stručna predavanja koja održava diljem svijeta.

Takvo predavanje po prvi će put održati i u Hrvatskoj, u okviru međunarodnog sajma investicijskih projekata REXPO 2017. Već tradicionalno, drugi, HTL dan REXPO sajma posvećen je turizmu, a otvorit će ga upravo Micheli svojim predavanjem u kojem će, između ostalog, prezentirati svoju viziju luksuzne ponude na tržištu nekretnina.

Cilj sajma REXPO 2017 je da predavanje ovog slavnog gosta inspirira potencijalne investitore na  odluku o ulaganju u razvoj luksuznog turizma u Hrvatskoj.

Pročitajte još:

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.