Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Simply the best: Glamping Village Terma Tuhelj!

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i među strukom.

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i među strukom. To potvrđuje i nagrada Simply the Best koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i turistički časopis Way to Croatia.

„Iznimno nas veseli nagrada i potvrđuje da nismo pogriješili kada smo u pandemijskoj 2020., najtežoj godini u našem poslovanju, odlučili otvoriti Glamping Village. Unatoč lockdownu prošle smo godine uspjeli ostvariti nešto više od 60 posto prihoda u usporedbi s prihodima u godini prije krize. Zbog veoma neizvjesne situacije planiranje i dalje predstavlja veliki izazov. No budući da su hoteli, bazeni i ostale usluge koje nudimo ove godine cijelo vrijeme u funkciji,  već smo stekli određeno iskustvo kako tržište u ovoj situaciji reagira, pa očekujemo oko 15 posto manju realizaciju u odnosu na ostvarene prihode u 2019.“ ističe Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

Smatra kako je ključno stabilizirati poslovanje i vratiti prihode na razinu prije krize. Jasno je da  se globalna epidemija odrazila na cjelokupno svjetsko gospodarstvo, a pri tome je zbog raznih mjera upravo turistički sektor osjetio najveći pad prometa.

„Unatoč tome ne odustajemo od naših razvojnih planova, što smo dokazali i prošle godine kada smo usred epidemije uspješno završili investiciju u Glamping Village Terme Tuhelj“, ističe Čretnik.

direktor Terma Tuhelj Vasja Čretnik

U suglasju s prirodom

U doba pandemije naučili smo cijeniti svoje vrijeme i svoj prostor, tako da u Glamping Villageu svaki gost ima osiguran mir i diskreciju, a opet – poželi li – i sve sadržaje resorta – od bazena, uključujući i sve vodene atrakcije i adrenalinske tobogane Vodenog planeta udaljenog nekoliko minuta lagane šetnje.

Smještene među zelenim zagorskim brežuljcima u suglasju s prirodom, 26 luksuznih kućica ovog glamping resorta dizajnirano je ‘po mjeri čovjeka’. Tri su smještajne ‘opcije’ na raspolaganju. Uživate li udvoje, za vas je idealna Vita Couple, luksuzna mobilna kućica, sa staklenim panoramskim vratima i drvenom terasom s pogledom na wellness bazen. Ovisno o broju članova obitelji, možete odabrati prekrasno dizajniranu mobilnu kućicu Vita Loft s dvije spavaće sobe ili Vita Family, s tri odvojene sobe s pogledom na dječji bazen. Svaka kućica vrhunski je opremljena, od dizajnerskog namještaja i detalja koji prostoru daju dušu, do svih aparata, uključujući i perilicu posuđa ili mikrovalnu pećnicu – sve je tu! Za potpuno opuštanje još vam treba nekoliko sati provedenih u privatnoj Glamping wellness oazi s jacuzzijem, saunama i relax zonom.

Za zdravi doručak svako jutro na terasi vaše kućice dobit ćete košaru sa svježim, lokalno uzgojenim namirnicama, a ako vam je već dosta kuhanja i želite u potpunosti uživati u odmoru, na samo nekoliko koraka nalaze se restorani s ukusnim i zdravim delicijama.

Više od Glamping Village-u i aktualnim ponudama potražite OVDJE.

Pročitajte još:

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.