Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Sjeverna Koreja ispalila još jednu raketu kratkog dometa

To je četvrto lansiranje ovog tipa u posljednja dva dana. Raketa je ispaljena u nedjelju poslijepodne prema Japanskom moru. Dan prije Pyongyang je izvršio tri slična lansiranja, također prema Japanskome moru. Seul je kritizirao ispaljivanje raketa, nazvavši ih ‘teškom provokacijom’

To je četvrto lansiranje ovog tipa u posljednja dva dana. Raketa je ispaljena u nedjelju poslijepodne prema Japanskom moru. Dan prije Pyongyang je izvršio tri slična lansiranja, također prema Japanskome moru. Seul je kritizirao ispaljivanje raketa, nazvavši ih 'teškom provokacijom'

Sjeverna Koreja u nedjelju je s istočne obale ispalila raketu kratkog dometa u sklopu vojnih vježbi, što je četvrto lansiranje ovog tipa u posljednja dva dana, rekao je za France presse glasnogovornik južnokorejskog ministarstva obrane.

Raketa je ispaljena u nedjelju poslijepodne prema Japanskom moru. Dan prije Pyongyang je izvršio tri slična lansiranja, također prema Japanskome moru. Seul je kritizirao ispaljivanje raketa, nazvavši ih ‘teškom provokacijom’.

U nedjelju je glavni tajnik UN-a Ban Ki moon, koji boravi u Moskvi, rekao kako se nada da će Sjeverna Koreja prestati s lansiranjima raketa i okrenuti se nastavku pregovora.

Sjevernokorejska lansiranja raketa uslijedila su nakon zajedničkih vojnih vježbi SAD-a i Južne Koreje, koje Sjeverna Koreja smatra pripremama za invaziju na svoj teritorij. SAD izbliza prati stanje na Korejskom poluotoku te i dalje vrši pritisak na Sjevernu Koreju da se angažira na poboljšanju odnosa sa susjedima, rekao je u subotu glasnogovornik State Departmenta Darby Holladay.

Napisao

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.