Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komentari

Slajderi?

prezentacija
pixabay.com

Najgore mi je kad dođem na neku konferenciju i onda vidim nekog slajdera“, govorio je s laganim prezirom. „Mislim, da se razumijemo, većinom su to žene. Završe FER i onda, kaj bi se mučile. Ma ne, ne daj bože. Odu u neki marketing i samo piče po slajdovima“, nastavio je u istom tonu. Kroz dvoranu je prolazio lagani hihot, mahom muški. Cure su ili kolutale očima ili okretale glavu. „A svi ovi inženjeri, koji stvarno nešto znaju, sjede negdje, šute i rade. I nitko ni ne zna za njih. I onda nam neki slajder dođe i prodaje maglu“. Nije da je bio nešto loš prema curama. Ako si znao, bio je ok prema svima. Ali stav da ženama i nije baš mjesto na FER-u nije skrivao. Tad još nije morao razmišljati o političkoj korektnosti. Mislim da o tome ne razmišlja ni danas. Malo si zakolutao očima, prešao preko njegovih komentara i ok. Ni prvi ni zadnji s ovakvim mišljenjem. Ja neću biti jedna od tih, pomislila sam u tom trenu. Bavit ću se strukom.

Nakon puno godina moja je firma imala štand na Job Fairu, Sajmu poslova koji je svake godine organizirao FER. Igrom slučaja završila sam u marketingu i predstavljala firmu na našem štandu. I taman kad sam jednom studentu objašnjavala zašto je baš naša firma najbolja u Hrvata, prolazio je on. Pogledao me, kimnuo glavom i prošao. Vjerojatno s mišlju, još jedna je završila kao slajderica. Sjetila sam se tog predavanja i nasmijala se. Ha, možda i jesam. Na kraju krajeva, nikad ne znaš u koje zone će te voda odnijeti. Ali nije loše u tim slajderskim vodama, što god on mislio.

Napisala: Inženjerka

Slajderi=osobe koje idu na prezentacije


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.