Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komentari

Slajderi?

prezentacija
pixabay.com

Najgore mi je kad dođem na neku konferenciju i onda vidim nekog slajdera“, govorio je s laganim prezirom. „Mislim, da se razumijemo, većinom su to žene. Završe FER i onda, kaj bi se mučile. Ma ne, ne daj bože. Odu u neki marketing i samo piče po slajdovima“, nastavio je u istom tonu. Kroz dvoranu je prolazio lagani hihot, mahom muški. Cure su ili kolutale očima ili okretale glavu. „A svi ovi inženjeri, koji stvarno nešto znaju, sjede negdje, šute i rade. I nitko ni ne zna za njih. I onda nam neki slajder dođe i prodaje maglu“. Nije da je bio nešto loš prema curama. Ako si znao, bio je ok prema svima. Ali stav da ženama i nije baš mjesto na FER-u nije skrivao. Tad još nije morao razmišljati o političkoj korektnosti. Mislim da o tome ne razmišlja ni danas. Malo si zakolutao očima, prešao preko njegovih komentara i ok. Ni prvi ni zadnji s ovakvim mišljenjem. Ja neću biti jedna od tih, pomislila sam u tom trenu. Bavit ću se strukom.

Nakon puno godina moja je firma imala štand na Job Fairu, Sajmu poslova koji je svake godine organizirao FER. Igrom slučaja završila sam u marketingu i predstavljala firmu na našem štandu. I taman kad sam jednom studentu objašnjavala zašto je baš naša firma najbolja u Hrvata, prolazio je on. Pogledao me, kimnuo glavom i prošao. Vjerojatno s mišlju, još jedna je završila kao slajderica. Sjetila sam se tog predavanja i nasmijala se. Ha, možda i jesam. Na kraju krajeva, nikad ne znaš u koje zone će te voda odnijeti. Ali nije loše u tim slajderskim vodama, što god on mislio.

Napisala: Inženjerka

Slajderi=osobe koje idu na prezentacije


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.