Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Slavonija ima novog milijunaša – sedmica na lotu donijela mu 6,6 milijuna kuna!

Srpanj, ujedno sedmi mjesec u godini, donio je sreću igraču Hrvatske lutrije koji je pogodio sedmicu i osvojio gotovo sedam milijuna kuna. Da neobičnost bude veća, sedmica je to pogođena sedmi put ove godine.

Srpanj, ujedno sedmi mjesec u godini, donio je sreću igraču Hrvatske lutrije koji je pogodio sedmicu i osvojio gotovo sedam milijuna kuna. Da neobičnost bude veća, sedmica je to pogođena sedmi put ove godine.

Dvije sedmice u siječnju, dvije u veljači, po jedna u ožujku i travnju, zaboravljeni svibanj i lipanj, a onda veselje u vrućem srpnju. Sedma izvučena sedmica u ovoj godini zasigurno će razveseliti igrača iz Osijeka koji je pogodivši svih sedam brojeva u izvlačenju koje se odvijalo u subotu navečer osvojio 6,6 milijuna kuna.

Dobitna kombinacija 57. kola igre Loto 7/39 glasi: 1, 10, 11, 17, 24, 26, 31; dopunski broj 6 i slovo za “Super sedmicu” A; joker broj 164017.

Dobitnički listić uplaćen je na adresi Sjenjak 135 u Osijeku, na prodajnom Hrvatske Lutrije.

Uplatni broj dobitne potvrde je 50114-00088, a igrač je za 25 kuna odigrao deset kombinacija Lota i precrtao DA za Joker. Da je kojim slučajem sretni dobitnik precrtao slovo za Super sedmicu, dobitak bi iznosio više od 17 milijuna kuna.

Pogođeno je 13 “šestica” u iznosu od 10.088,00 kuna, 738 “petica” u iznosu od 177,70 kuna te 12.180 “četvorki” u iznosu od 25,12 kuna.

Slavonac dobio na lotu 26,7 milijuna kuna! Pogodio super sedmicu…

Napisao

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Ivan Rado puno je poznatiji po svom nicku Malajski Tapir. Naš možda i najpoznatiji YouTube influencer i strastveni gamer, odustao je od karijere medicinskog...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.