Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Turizam

Smještajni objekti Plave Lagune dobitnici priznanja Tripadvisor

Hoteli Park Plava Laguna i Materada Plava Laguna u Poreču ponosni su vlasnici priznanja TripAdvisora Tripadvisor – TRAVELERS` CHOICE WINNERS 2021.

Hoteli Park Plava Laguna i Materada Plava Laguna u Poreču ponosni su vlasnici priznanja TripAdvisora Tripadvisor – TRAVELERS` CHOICE WINNERS 2021. Svega 10 posto svjetskih hotela ulaze u ovo prestižno društvo.

Riječ je o priznanju  koje dodjeljuje najveći portal za putovanja u svijetu – TripAdvisor. Odabir najboljih smještaja, atrakcija i restorana temelji se na kontinuiranim, odličnim recenzijama globalne zajednice putnika čime se najbolje ocijenjeni svrstavaju u 10% najboljih objekata na TripAdvisoru.

Zahvaljujemo na prestižnom priznanju, posebice što iz godine u godinu naši objekti zadržavaju ovo priznanje koje se temelji na recenzijama gostiju. Ove godine nam je to posebno važno jer nam je prioritet da gosti koji nam dođu budu izrazito zadovoljni. Mnogo smo uložili i u sigurnost naših objekata, dio smo Safe Stay in Croatia nacionalnog programa te naši objekti nose i međunarodnu oznaku sigurnosti Safeguard Beaureau Veritasa“, što je jamac sigurnosti našim gostima. Velika većina naših radnika do špice sezone bit će i u potpunosti cijepljena“, ističu u Plavoj Laguni.

Plava Laguna posluje u Poreču, Umagu i Rijeci, te u svom portfelju ima 20 hotela, 10 apartmanstkih naselja i devet kampova koji posluju pod brendom Istra Camping. U svojim objektima može istovremeno ugostiti oko 43 tisuće gostiju, a zapošljava oko tri tisuće radnika.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.