Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Softver koji učenje i poučavanje čini dinamičnijim

Ovaj 100% hrvatski proizvod razvio je zagrebački tehnološki start-up Nobula Technologies.

Zaboravite na dosadna predavanja i monotonu edukaciju! Upoznajte se s Nobula Case Creatorom – novim hrvatskim proizvodom koji omogućuje da sami kreirate interaktivne edukacije. S ovim jednostavnim alatom, edukacija će postati zabavna i učinkovita, a Vaša kreativnost će doći do izražaja.

Ovaj 100% hrvatski proizvod razvio je zagrebački tehnološki start-up Nobula Technologies. Alat se već koristi u visokoj i cjeloživotnoj edukaciji, poboljšavajući iskustvo učenja, ali i ishode učenja.

Kako se kreiraju edukacije?

Već nakon 40 minuta savladat ćete osnove korištenja ovog alata, a njegove granice nećete dostići, budući da je najvažniji saveznik u kreiranju edukacija – Vaša mašta! Korisničko sučelje je intuitivno i jednostavno, što čini ovaj alat savršenim za sve koji žele brzo i jednostavno stvarati svoje digitalne lekcije.

Korisnici mogu dobiti povratnu informaciju nakon svakog odgovora, a autor slučaja ima uvid u individualnu i grupnu statistiku edukacije, za svako pitanje i za edukaciju u cijelosti.

Kako se koristi?

Pripremljenu edukaciju jednostavno podijelite putem poveznice (linka), a može joj pristupiti svatko s uređajem koji ima internetsku vezu: pametni telefon, tablet, laptop, stolno računalo. Može se rješavati individualno ili grupno, pri čemu se potiče razmjena iskustva i dodaje dodatna dimenzija učenju.

Nobula Case Creator je idealan alat za učenike, učitelje, profesore i sve koji žele podijeliti svoje znanje na kreativan i interaktivan način. Uz ovaj alat, kreirajte edukacije, kvizove i interaktivne prezentacije koje će garantirano zainteresirati vaše polaznike. Sve što je potrebno su Vaša mašta i želja za učenjem!

Isprobajte sami!

Uvjerite se i sami zašto je Nobula Case Creator izbor broj jedan za sve koji žele unaprijediti svoje znanje na zabavan način!

Kao strastvena nogometna nacija, često govorimo kako imamo onoliko izbornika koliko imamo stanovnika. Uoči završnice UEFA Lige Prvaka i finala Hrvatskog nogometnog kupa provjerite svoje poznavanje nogometnih pravila, u skladu s važećim pravilnikom: kliknite ovdje!

Za kraj, ponavljamo kako je Nobula Case Creator jednostavan alat kojim stvarate edukacije prilagođene vašim potrebama i stilu učenja. Isprobajte ovaj fantastični hrvatski proizvod još danas i uživajte u učenju na zabavan i učinkovit način!


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.