Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Softver koji učenje i poučavanje čini dinamičnijim

Ovaj 100% hrvatski proizvod razvio je zagrebački tehnološki start-up Nobula Technologies.

Zaboravite na dosadna predavanja i monotonu edukaciju! Upoznajte se s Nobula Case Creatorom – novim hrvatskim proizvodom koji omogućuje da sami kreirate interaktivne edukacije. S ovim jednostavnim alatom, edukacija će postati zabavna i učinkovita, a Vaša kreativnost će doći do izražaja.

Ovaj 100% hrvatski proizvod razvio je zagrebački tehnološki start-up Nobula Technologies. Alat se već koristi u visokoj i cjeloživotnoj edukaciji, poboljšavajući iskustvo učenja, ali i ishode učenja.

Kako se kreiraju edukacije?

Već nakon 40 minuta savladat ćete osnove korištenja ovog alata, a njegove granice nećete dostići, budući da je najvažniji saveznik u kreiranju edukacija – Vaša mašta! Korisničko sučelje je intuitivno i jednostavno, što čini ovaj alat savršenim za sve koji žele brzo i jednostavno stvarati svoje digitalne lekcije.

Korisnici mogu dobiti povratnu informaciju nakon svakog odgovora, a autor slučaja ima uvid u individualnu i grupnu statistiku edukacije, za svako pitanje i za edukaciju u cijelosti.

Kako se koristi?

Pripremljenu edukaciju jednostavno podijelite putem poveznice (linka), a može joj pristupiti svatko s uređajem koji ima internetsku vezu: pametni telefon, tablet, laptop, stolno računalo. Može se rješavati individualno ili grupno, pri čemu se potiče razmjena iskustva i dodaje dodatna dimenzija učenju.

Nobula Case Creator je idealan alat za učenike, učitelje, profesore i sve koji žele podijeliti svoje znanje na kreativan i interaktivan način. Uz ovaj alat, kreirajte edukacije, kvizove i interaktivne prezentacije koje će garantirano zainteresirati vaše polaznike. Sve što je potrebno su Vaša mašta i želja za učenjem!

Isprobajte sami!

Uvjerite se i sami zašto je Nobula Case Creator izbor broj jedan za sve koji žele unaprijediti svoje znanje na zabavan način!

Kao strastvena nogometna nacija, često govorimo kako imamo onoliko izbornika koliko imamo stanovnika. Uoči završnice UEFA Lige Prvaka i finala Hrvatskog nogometnog kupa provjerite svoje poznavanje nogometnih pravila, u skladu s važećim pravilnikom: kliknite ovdje!

Za kraj, ponavljamo kako je Nobula Case Creator jednostavan alat kojim stvarate edukacije prilagođene vašim potrebama i stilu učenja. Isprobajte ovaj fantastični hrvatski proizvod još danas i uživajte u učenju na zabavan i učinkovit način!


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.