Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Span je prva hrvatska IT kompanija s ISO certifikatom za suzbijanje podmićivanja

Ovo je rezultat aktivnosti koje Span provodi već niz godina, a koje su usmjerene protiv svih oblika korupcije i neusklađenosti.

Span je prva domaća IT kompanija i tek treća kompanija u Hrvatskoj s certificiranim sustavom za suzbijanje podmićivanja poznatijim kao ISO 37001, koji definira Međunarodna organizacija za standardizaciju (ISO). Potvrdu o usklađenosti s anti-korupcijskim normama obavila je certifikacijska kuća SGS Adriatica. Ovo je rezultat aktivnosti koje Span provodi već niz godina, a koje su usmjerene protiv svih oblika korupcije i neusklađenosti.

Spanov sustav za suzbijanje podmićivanja temelji se na osnovnim politikama koje propisuje uprava, a podrazumijeva i razne procedure koje, primjerice, opisuju načine prijave neprimjerenih radnji, definiraju odnos prema zviždačima te prema poslovnim darovima, kao i načine procjene rizika u pojedinim segmentima poslovanja. Tu su i brojni obrasci koji služe za procjenu djelatnika, kupaca i dobavljača kao i Kodeks poslovnog ponašanja s kojim svi zaposlenici trebaju biti upoznati i koji trebaju slijediti.

Najnoviji ISO certifikat, šesti po redu, dodatna je potvrda transparentnosti i visokih standarda koje svakodnevno primjenjujemo u poslovanju. Ovo postignuće jasno odražava smjer kojim idemo te predstavlja dodatno jamstvo kvalitete, što pridonosi izgradnji još snažnijeg povjerenja u odnosima s korisnicima“, izjavio je Dragan Topalović, Spanov direktor kvalitete, te zaključiokako ovakva neovisna priznanja predstavljaju sve snažniju prednost kad je riječ o tržišnom natjecanju.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.