Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Industrija

Span: ‘Mali div’ traži jedanaest zaposlenika!

span

Zapošljava hrvatska tvrtka čije aplikacije dnevno koristi više od 2 milijuna korisnika na svim kontinentima!

Span* je vodeća hrvatska tvrtka u projektiranju, izgradnji i održavanju informacijskih sustava utemeljenih na naprednim tehnološkim rješenjima globalnih IT lidera. Manje je poznata činjenica da s timom od preko 40 developera spada i u vodeće hrvatske izvoznike softvera.

Span je posebno ponosan na svoj vrhunski tim stručnjaka koji su osposobljeni za sve potrebne ekspertize i potpuno posvećeni razvoju softvera te servisnoj i sistemskoj integraciji. Njihove aplikacije dnevno koristi više od 300.000 korisnika (ukupno, preko 2 milijuna korisnika) na svim kontinentima.

Span želi biti prepoznatljiv kao ‘mali div’ koji pruža inovativne i pouzdane usluge i rješenja koja će putem cloud tehnologije biti dostupna tržištima diljem svijeta, ali ništa manje ne brine i o zadovoljstvu svojih (budućih) zaposlenika.

Naime, kao partner kojeg je Microsoft odabrao za suradnju, razvoj i testiranje njihovih proizvoda, tvrtka izuzetnu pažnju posvećuje usavršavanju kvalitete ljudskih resursa, a svojim zaposlenicima pruža stalnu mogućnost obrazovanja.

SPANovci posebno naglašavaju da u svakodnevnom radu potiču iskrenost, integritet i transparentnost te vjeruju da samo zadovoljni zaposlenici generiraju zadovoljne korisnike. Iz tog razloga tvrtka svojim zaposlenicima osigurava poticajne uvjete rada, prostor za rad, ali i za opuštanje i druženje.

Da priča bude još bolja, Span trenutno zapošljava!

Više na MojPosao.net


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.