Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Span proglašen globalnim tehnološkim partnerom McDonald’sa za 2021.

Godišnja globalna McDonald’s Technology Partner nagrada, koju jedan od najvećih globalnih lanaca brze hrane dodjeljuje u okviru Global Supplier Summita, za 2021. godinu pripala je Spanu.

Godišnja globalna McDonald’s Technology Partner nagrada, koju jedan od najvećih globalnih lanaca brze hrane dodjeljuje u okviru Global Supplier Summita, za 2021. godinu pripala je Spanu. Najnovije globalno priznanje dodatna je potvrda kvalitetne dugogodišnje suradnje koja je još 2014. nagrađena europskim izdanjem istoimene nagrade.

McDonald’s Technology Partner nagrada dodjeljuje se partnerima odgovornim za kvalitetno funkcioniranje svih McDonald’s poslovnih procesa, a titulu globalnog tehnološkog partnera Span je ostvario temeljem podrške koju pruža u razvoju digitalnog poslovanja.

„Ponosni smo što nas je McDonald’s prepoznao kao pouzdanog partnera koji kroz brojna tehnološka rješenja i kontinuiranu podršku kompaniji pruža stabilan oslonac na globalnoj razini. Ovo priznanje rezultat je uspješne suradnje iza koje stoje trud i znanje Spanovih stručnjaka svakodnevno posvećenih kreiranju naprednih i inovativnih IT rješenja koja imaju za cilj unaprijediti digitalni segment poslovanja McDonald’sa širom svijeta. Vjerujem da smo dosadašnjm postignućima stvorili čvrste temelje koji će otvoriti nove prilike za dodatno jačanje suradnje“, poručio je član Uprave Spana i Direktor za tehnologiju Marijan Pongrac.

McDonald’s i Span dugogodišnji su partneri, a cjelokupna tehnološka podrška usmjerena prema McDonalds’su podrazumijeva svakodnevni angažman velikog broja Spanovih stručnjaka različitih specijalnosti, smještenih u Spanovim uredima diljem svijeta.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.