Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Span stekao dvije nove microsoft napredne specijalizacije

Span posjeduje 17 Microsoftovih kompetencija, od kojih su sve zlatne, a upravo su zlatne kompetencije ključni preduvjet za stjecanje Microsoft naprednih specijalizacija.

Među novostečenim specijalizacijama je Microsoft Azure Virtual Desktop, koja je potvrda Spanovog znanja, iskustva i stručnosti u implementaciji skalabilne i sigurne infrastrukture za virtualizaciju desktopa na Azure platformi, dok je napredna specijalizacija Microsoft Modernize Endpoints usmjerena  na osiguranje sigurnog pristupa krajnih korisnika korporativnim resursima.

Najnovije Spanove specijalizacije tako spremno odgovaraju na izazove koje donosi hibridni rad u pogledu upravljanja i sigurnog pristupa korporativnim resursima kao i podržavanja sigurnog rada na daljinu koji postaje imperativ iz perspektive zaposlenika.

Uvjeti za dobivanje ovih specijalizacija nisu jednostavni. Proces certifikacije zahtjevan je i dugotrajan te podrazumijeva preduvjete koje je potrebno zadovoljiti kako bi se uopće moglo pristupiti procesu dobivanja napredne specijalizacije. „Preduvjeti su za sve specijalizacije isti – trebamo imati dovoljno  stručnjaka sa specifičnim certifikatima i dovoljan broj uspješno završenih projekata – rezultat kojih je visok postotak korištenja implementirane tehnologije u organizaciji korisnika.“ izjavila je Mihaela Trbojević, Product Marketing direktorica u Spanu. „Sama certifikacija je u zadnjem koraku usmjerena na audit ili customer case study potvrđen od strane korisnika koji opisuje poslovni izazov i kako je implementirano rješenje utjecalo na poboljšanje poslovanja.“, pojašnjava Mihaela.

Podržavanje sigurnog rada na daljinu za zaposlenike je važnije nego ikad, a Azure Virtual Desktop je Microsoftovo fleksibilno i skalabilno rješenje koje podržava usluge udaljene radne površine uz pojednostavljeno upravljanje cijelim sustavom. Time se štedi vrijeme i resursi te povećava učinkovitost zaposlenika pa Azure Virtual Desktop posredno otvara nove prilike za ubrzani rast poslovanja. 

Rad na daljinu podrazumijeva i uređaje koji su korisnicima potrebni, sigurne operativne sustave, rješenja za upravljanje krajnjim točkama i aplikacije za suradnju dostupne s bilo kojeg mjesta. Spanovu izvrsnost u ovom području potvrđuje napredna Microsoft Modernize Endpoints specijalizacija, usmjerena na osiguravanje sigurnog rada na daljinu iz perspektive zaposlenika.

„Napredne specijalizacije koje smo do sada ostvarili, njih ukupno 11, potvrda su izvrsnosti i predanog rada naših zaposlenika. Više od 300 Spanovaca certificirano je od strane Microsofta. Pouzdanost i ekspertizu koju donosimo korisnici itekako prepoznaju pa nastavljamo ulagati u znanje zaposlenika i kreiranje učinkovitih i naprednih IT rješenja za sve naše korisnike“,  naglašava Mihaela Trbojević, Product Marketing Director u Spanu.

Rodney Clark, potpredsjednik korporacije za Globalna partnerska rješenja, kanalsku prodaju i voditelj kanala u Microsoftu, dodao je: „Napredna specijalizacija Microsoft Azure Virtual Desktop ističe partnere koji se mogu smatrati najsposobnijima kad je riječ o implementaciji Azure Virtual Desktopa na Azure platformi. Span je jasno pokazao da posjeduje i vještine te iskustvo da klijentima ponudi put do prijelaza na stolna računala kao uslugu na skalabilan, siguran i isplativ način.”

Span posjeduje 17 Microsoftovih kompetencija, od kojih su sve zlatne, a upravo su zlatne kompetencije ključni preduvjet za stjecanje Microsoft naprednih specijalizacija. S dvije novostečene, Span ih ima ukupno 11, što ga svrstava među rijetke Microsoft partnere u svijetu s tolikim brojem visoko specijaliziranih kompetencija.

Dok Microsoftove kompetencije potvrđuju znanje Microsoft partnera u primjeni određene tehnologije ili proizvoda, napredne specijalizacije fokusiraju se na specijalizacije unutar polja kompetencije te zahtijevaju detaljno i dubinsko poznavanje rješenja i primjenu znanja na određenom području.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.