Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Span.zone – jedinstvena digitalna platforma na hrvatskom tržištu

Platforma je namijenjena tvrtkama svih veličina s namjerom da olakša korištenje digitalnih resursa unutar organizacije.

Span.zone je jedinstvena platforma na hrvatskom tržištu koja svim poslovnim korisnicima omogućava jednostavno, uvijek dostupno i intuitivno upravljanje digitalnim resursima. To uključuje automatiziranu nabavu, aktivaciju i upravljanje Microsoftovim licencama i cloud uslugama.

Platforma je namijenjena tvrtkama svih veličina s namjerom da olakša korištenje digitalnih resursa unutar organizacije. Korištenjem span.zone platforme korisnici imaju bolji pregled nad postojećim licencama i uslugama, što im omogućuje potpunu kontrolu i uštedu vremena. Pored toga, automatizacija procesa otvara prilike za optimizaciju poslovanja i smanjenje troškova te personalizaciju korištenih proizvoda.

Razvojem span.zone platforme ostvarili smo još jedan od naših strateških ciljeva. Korisnicima i tržištu omogućujemo jednostavnije korištenje i upravljanje uslugama koje nudimo, a span.zone prvi je korak prema transformaciji svega što radimo u digitalni Span. Platforma će nam omogućiti širenje na nova tržišta, a posebno me veseli činjenica da je rezultat rada naših dizajnera, developera, testera i product managera“, poručio je Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana. 

Ove smo godine potpisali ugovor sa tvrtkom Span u sklopu kojega nam je omogućen pristup na korisnički portal span.zone. Ovakav tip usluga važan je za svakodnevno poslovanje jer članovima tima ubrzava operativne zadatke pa to znači da njihovo vrijeme i znanje možemo još kvalitetnije iskoristiti. Aircash je u fazi intenzivne ekspanzije poslovanja na inozemna tržišta, zato nam je važno birati suradnje s partnerima poput Spana, koji su lideri u svojim segmentima poslovanja“, izjavio je Hrvoje Ćosić, CEO Aircasha.

Poslovnim će korisnicima span.zone omogućiti digitalno upravljanje svim Microsoft 365, Dynamics 365 proizvodima te Azure Plan i Power Platform servisima. Svakom korisniku putem dashboarda dostupan je vizualan prikaz njegovih digitalnih resursa, a zahvaljujući metrikama koje prate zdravlje cloud servisa i dostupnost resursa te detaljnim izvještajima korisnik može bolje upravljati svojim Microsoftovim licencama i Azure servisima.

Pročitajte još:

Financije

Unatoč izazovnim geopolitičkim i tržišnim okolnostima, godina je zaključena rastom svih ključnih poslovnih pokazatelja.

Poduzeća

Najveći rast prihoda u Grupi ostvarile su usluge s visokom dodanom vrijednošću, najviše u poslovnom segmentu Razvoj softvera i poslovnih rješenja, koji je rastao...

Poduzeća

Prema projekcijama u iduće dvije godine nedostajat će 3,5 milijuna stručnjaka za cyber sigurnost.

Poduzeća

Razdoblje je obilježeno dobrim financijskim pokazateljima koji potvrđuju nastavak rasta poslovanja i profitabilnosti.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.