Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Stanić grupa uložila 12,8 milijuna eura u modernizaciju Stanić Beverages tvornice u Jastrebarskom

Na početku je Juicy proizvodio 2 milijuna litara godišnje te samo četiri artikla, a danas kad se sve nove linije puste u pogon, proizvodit će se više od 200 artikala i 100 milijuna litara godišnje za domaće i strana tržišta.

Zahvaljujući novim investicijama kojima je obilježen i 25. rođendan najpopularnijeg brenda hrvatskih sokova Juicy povećat će se broj radnih mjesta s trenutačnih 60 na budućih 100 i više. Plan proizvodnje bezalkoholnih pića u Stanić Beverages tvornici u Jastrebarskom i Kreševu već za ovu godinu je više od 100 milijuna litara.

Nove proizvodne linije i cjelokupnu investiciju u Stanić Beverages tvornicu u Jastrebarskom svečano su otvorili predsjednik Vlade RH Andrej Plenković i Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić grupe.

Stanić grupa kontinuirano ulaže u modernizaciju proizvodnje, kvalitetu proizvoda i proizvodnih procesa te održiv način poslovanja u svim svojim kompanijama unutar grupacije. Jednaku dinamiku provodimo i u tvrtki Stanić Beverages koja je ponosni vlasnik brenda Juicy koji ove godine slavi 25 godina uspješnog poslovanja. Zahvaljujući novim proizvodnim kapacitetima moći ćemo jačati našu poziciju na tržištu regije, ali i proširiti izvoznu strategiju koja nam je u fokusu posljednjih desetak godina. Budući da imamo vrhunske proizvode, ne poznajemo granice, jer kvaliteta je ono što će svaki potrošač prepoznati“, zaključio je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić grupe koja je vlasnik brenda Juicy.

Daljnje širenje brenda Juicy na domaćem i inozemnim tržištima

Investicijom u tvornicu Stanić Beverages u Jastrebarskom povećao se proizvodni segment s dvije na četiri proizvodne linije za proizvodnju sokova u staklu, briku i PET ambalaži. Nove proizvodne količine omogućit će daljnje širenje brenda Juicy na domaćem i inozemnim tržištima i grupaciju pozicionirati na vodeće mjesto po kapacitetima za proizvodnju prirodnih i voćnih sokova u regiji.

Na početku je Juicy proizvodio 2 milijuna litara godišnje te samo četiri artikla, a danas kad se sve nove linije puste u pogon, proizvodit će se više od 200 artikala i 100 milijuna litara godišnje za domaće i strana tržišta.

Uz povećanje proizvodnih kapaciteta, ova je investicije usmjerena i na održivu proizvodnju i na odgovorno ponašanje prema prirodi. Nova Tetra Stelo proizvodna linija omogućuje i novu ambalažu koja je napravljena od 70 % biljnih materijala. Ujedno je Juicy prvi sok u svijetu koji će imati LightWing30 neodvojivi čep napravljen od 100 % certificirane reciklirane plastike.

Jasnu viziju razvoja brenda Juicy u sklopu Stanić grupe potvrđuju uspješni poslovni rezultati i činjenica da su Juicy sokovi najčešći odabir hrvatskih potrošača.

Stanić Beverages i Juicy slave 25. rođendan

Brend Juicy osnovan je 1999., a tvornicu za proizvodnju sokova Juicy u Jastrebarskom 2013. akvizirala je Stanić grupa kao prvi korak planiranog razvoja grupacije u smjeru vlastite proizvodnje i distribucije pića. Taj je smjer 2015. potvrđen i dodatno osnažen otvaranjem tvornice za proizvodnju sokova u BiH Kreševo, koja godišnje proizvodi više od 50 milijuna litara sokova i zapošljava 100 zaposlenika. Tvornica u Jastrebarskom je u posljednjih 25 godina proizvela gotovo milijardu artikala.

Investicijski ciklus Stanić grupe nastavio se 2021. preuzimanjem Maraske Zadar, čime se Stanić grupa širi na tržište jakih alkoholnih pića.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.