Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

STARTER te vodi u Zagrebačku banku , saznaj kako do prilike za posao!

Izlet na buduće radno mjesto projekt je eSTUDENTovog tima STARTER u sklopu kojega studenti imaju priliku upoznati poduzeće te vidjeti kako ono funkcionira iznutra.

Izlet na buduće radno mjesto projekt je eSTUDENTovog tima STARTER u sklopu kojega studenti imaju priliku upoznati poduzeće te vidjeti kako ono funkcionira iznutra.

Ovoga puta Izlet na buduće radno mjesto vodi studente završnih godina diplomskog studija IT i matematičkih usmjerenja u Zagrebačku banku. Izlet će se održati 5. prosinca 2023. od 10 sati na lokaciji Zagrebačke banke (Samoborska 145, Jankomir, zgrada J3).

Prijave za izlet traju od 24. do 30. studenoga, a mogu se prijaviti studenti završnih godina fakulteta diplomskih studija kao što su PMF, FER, TVZ, FOI, VVG  i slični, putem forme.

Tema radionice je „Kako do prilika za posao?“ kroz koju je cilj primjerima iz prakse dočarati kako doći do prilika za posao i kako se istaknuti u masi.      Predstavit će se i odjel IT-a koji će detaljnije opisati rad s podacima i poslovnom inteligencijom. Odjel Upravljanja s rizicima objasnit će zašto je kombiniranje matematike i statistike od izuzetne važnosti u bankarskom sektoru. Za kraj odjel Marketinga savjetovat će studente kako doći do pozicije dizajnera komunikacijskih rješenja.

Saznaj više!

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.