Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Startup srijeda: Ministar Maras odgovara na pitanja poduzetnika

Gordan Maras

Hrvatska mreža poslovnih anđela u suradnji sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva organizira i poziva na Startup srijedu s ministrom Gordanom Marasom koja će se održati 22.4.2015. u 17h u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Remetinečka cesta 7, Zagreb.

Glavna tema nadolazeće Startup srijede su mogućnosti koje se poduzetnicima početnicima/startup tvrtkama nude kroz program poticanja poduzetništva Poduzetnički impuls, počevši od bespovratnih potpora do jeftinijeg financiranja te ulaganja u startupove.

Ministar će se osvrnuti i na mogućnosti koje nude EU fondovi za poboljšanje inovativnosti poduzetnika te ulaganja u poduzetničku infrastrukturu.

Ovo je ujedno i prilika za sve okupljene da ministru Marasu postave sva pitanja koja ih zanimaju.

Ne propustite ovu priliku, saznajte sve što vas zanima i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu putem Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/startup-srijeda-ministar-poduzetnistva-i-obrta-gordan-maras-2367


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.