Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Stigao prvi primjerak jedinog hrvatskog poslovnog časopisa za žene – ŽÉNIAL

Časopis je podsjetnik svim ženama koliko mogu biti poduzetne, hrabre, ustrajne, posebne, originalne, autentične – jednostavno rečeno ŽENE.

I ptice na grani znaju kako je 2020. godina svima bila izazovna i teška. Idemo za promjenu učiniti njen kraj dostojnim (pro)slave s nekim novim idejama i zacrtavanjem novih ciljeva za godinu koja dolazi. Neka ovaj prvi broj časopisa Mreže žena bude početak novih poslovnih suradnji, druženja i novih uspjeha.

Ivana Radić, predsjednica Međunarodne mreže poslovnih žena,  pojasnila nam je svrhu ovog časopisa. “Časopis, pa makar i ovako digitalan, izvrstan je način promicanja ženske poduzetničke kulture te promocija žena, ženskog poslovanja, dostignuća i svega onoga što žene čini ponosnima. Časopis je namijenjen svim poduzetnicama, malim i velikim tvrtkama, poslovnim ženama u raznim industrijama, ženama u znanosti i obrazovanju, studenticama koje žele pronaći svoje uzore i svim ženama kojima su potrebni pozitivni primjeri i koje se žele razvijati u poslovnom i osobnom smislu.”

Zanimljivog naziva – ŽÉNIAL, otkriva savršenu igru riječi. Naziv je izveden od Francuske riječi Génial koja u prijevodu znači: super, odlično, genijalno. Baš kakve i jesu sve žene koje su, primjerice, u Europskoj uniji u prosjeku 13 sati tjedno više nego muškarci obavljale neplaćene poslove (npr. briga o drugima, kućanski poslovi).

Kako najavljuju iz Međunarodne mreže žena, časopis će izlaziti u digitalnom obliku 4 puta godišnje (jednom kvartalno) i pozivaju nove članice da im se jave sa svojim pričama, savjetima za druge žene, proizvodima i uslugama koje nudite.

Neka ŽÉNIAL bude početak novih poslovnih suradnji, druženja i novih uspjeha.

Časopis pronađite na linku.

Uživajte u čitanju jer Zajedno činimo razliku!

Preporučujemo

Poduzeća

Nord ima novu outlet prodavaonicu u Zagrebu, adresa je Zagrebačka cesta 217, a kupce čeka roba snižena i do 70 posto.

Turizam

U godinu dana, koliko je prošlo otkad je otvorio svoja vrata; Glamping Village Terma Tuhelj postao je prepoznatljiv među ljubiteljima luksuznog odmora, ali i...

Edukacija

Prvi put u Hrvatskoj, od 18. do 19. rujna ove godine, u Zagrebu će se održati potpuno besplatni dvodnevni zdravstveno komunikacijski summit.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.