Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Što je najbolje a što najgore u Hrvatskoj?

Uključite se u veliko istraživanje i izaberite što je ‘NAJBOLJE u HRVATSKOJ –izabrali građani’.

Uključite se u veliko istraživanje i izaberite što je 'NAJBOLJE u HRVATSKOJ –izabrali građani'.

Pozivaju se svi građani svake pojedine županije Lijepe naše da se uključe u istraživanje i glasaju/predlože što je NAJBOLJE a što NAJGORE u HRVATSKOJ? Provodi se istraživanje NAJBOLJE U HRVATSKOJ 2014. po izboru građana svake pojedine županije.

Ako želite dati svoj sud, mišljenje i glas, imate priliku. Uključite se u veliko istraživanje i izaberete što je NAJBOLJE u HRVATSKOJ –izabrali građani.
Kliknite na http://najboljeuhrvatskoj.info/prijava/ i glasajte/ predložite što je NAJBOLJE ili NAJGORE u vašem zavičaju od prirode, povijesti, osoba, događanja, kulture, sporta, restorana, hotela, zabave, shoppinga i proizvoda.

NAGRADE!

I tu priči nije kraj. Naime, kao sudionik glasanja imate pravo na besplatnu aplikaciju bestCROATIA, koja je GPS TURISTIČKI VODIČ, planer i foto album putovanja. Aplikacija je dostupna za iPhone pametne telefone na AppStore https://itunes.apple.com/hr/app/best-croatia/id521222493?mt=8 i na Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abak.nuh za ANDROID telefone.

Najsretniji sudionik glasanja će osvojiti SAVRŠEN VIKEND ZA DVIJE OSOBE portala www.VIKENDPLANER.info, a svi ćemo bolje upoznati svoju županiju, odnosno Hrvatsku! Za najbrže smo osigurali i DODATNI POPUST OD 10% DO 20% na odabrane VIKEND ARANŽMANE koje možete pregledati na http://vikendplaner.info/vikend-putovanja-2.html

 


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.