Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Što je potrebno za posao u turizmu?

Poslodavci kreću u potragu za kvalitetnim djelatnicima već u veljači.

turizam, dubrovnik

Turistički djelatnici uvelike utječu na uspješnost turističke sezone, stoga poslodavci kreću u potragu za kvalitetnim djelatnicima već u veljači. Istaknite svoja znanja i vještine, pokažite da ste kvalitetan zaposlenik i osvojite nagradu po želji!  Detalje nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Što je potrebno za posao u turizmu?

Poslodavci od kandidata očekuju radno iskustvo od dvije godine i četiri mjeseca, dok je poznavanje stranog jezika navedeno kao uvjet u 41% oglasa. Tijekom 2014. poslodavci su najviše tražili kandidate sa srednjom stručnom spremom (65% oglasa) te kvalificirane radnike (29% oglasa) dok u 21% oglasa stručna sprema nije bila bitna.

Trenutačno je na portalu MojPosao aktivno više od 200 oglasa za rad u turizmu i ugostiteljstvu, a izdvajamo sljedeće oglase:

  • Vodeća hotelijerska kompanija u Hrvatskoj, Maistra d.d., ima otvoren natječaj za recepcionera. Od kandidata se očekuje minimalno godina dana iskustva na istim ili sličnim poslovima te poznavanje dva svjetska jezika, od kojih je jedan njemački. Prijave se zaprimaju do 26. veljače putem linka.
  • Ukoliko tražite posao na području Senja i govorite više stranih jezika proučite natječaj tvrtke Adrialin d.o.o.
  • Servisni centar Trogir u potrazi je za više odgovornih osoba za rad u Marini Trogir. Ovisno o vašim kvalifikacijama, možete se prijaviti za sljedeće pozicije: ronilac, recepcioner ili mornar.

Prijave se zaprimaju do 24. veljače.

Sretno s prijavama!

I ove godine portal MojPosao provodi akciju ‘Poslovi u turizmu’ čiji je cilj povećanje mobilnosti na tržištu rada, a ove godine u sklopu akcije svi zainteresirani tražitelji posla mogu sudjelovati u nagradnom natječaju

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.