Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Što se krije iza imena “Kreativni evangelist”?

Stara tvornica duhana u Rovinju od 22. do 25. rujna uskoro postaje poprište kreativnih ideja i zanimljivih predavača, a ime koje će definitivno odjeknuti ove godine je Jeremy Tai Abbett. On je kreativac i inovator koji surađuje s niz uspješnih kompanija kao što su Adidas, Zalando, Saatchi&Saatchi, a može se pohvaliti i da je suradnik Google-a.

Svoju karijeru Jeremy je započeo kao osnivač i direktor dizajna odgovornog za branding i korisničko iskustvo mobilnog start-upa Stuffle koji je zbog njegovog truda dobio Webby, Lead i Lovie nagradu, a na kraju ju je Apple prepoznao kao jednu od najboljih aplikacija 2012. godine. Od 1996. Abbett radi kao suosnivač tvrtke Fork Unstable Media koja je surađivala s velikim imenima poput Beiersdorf AG, Lufthansa i Daimler te s magazinom Wired Magazine. Također, suosnivač je multidisciplinarnog studija Truth Dare Double Dare koji već 16 godina djeluje kao savjetnik za kulturalne institucije poput Carnegie Hall i Guggengheim, a ujedno je i savjetnik za brendove poput BMW-a, Adobe-a i Gruner + Jahra.

Abbettov kreativni razvoj imao je zanimljivu putanju; s Fork Unstable Mediom radio je na tri projekta koji su kupljeni od strane Muzeja moderne umjetnosti u San Franciscu, a danas je jedan od postdiplomskih osnivača Interaction Design Ivrea. Ono što ovom kreativcu predstavlja stalni izazov je sponzoriranje i mentoriranje start-upova i radionica.

S motom „Činiti stvari opipljivima“ već tri godine radi za Google gdje podučava druge kako razviti inovacijske vještine te ujedno održava i radionice koje se fokusiraju na kreativni proces. Svojim odlikama kreativnog vođe istaknuo se upravo zbog svog posebnog pristupa tehnologiji za koju smatra da je neodvojiva od kreativnosti. Ne čudi stoga da ga se naziva „kreativnim evangelistom“ jer intenzivno radi na građenju kritične mase koja pruža podršku određenim tehnologijama. To konkretno znači da promovira korištenje određenog proizvoda ili tehnologije kroz razgovore, članke, blogove ili snimljene demonstracije.

Sudeći prema količini projekata, Jeremy Tai Abbett svoju karijeru još uvijek uspješno usmjerava uzlaznom putanjom, a njegovom impresivnom iskustvu i svježim idejama posjetitelji će moći svjedočiti na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu, najvećem komunikacijskom festivalu u jugoistočnoj Europi koji se organizira pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe.


Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Kod vođenja prodajnih razgovora dobro obučen prodavač ne prelazi odmah na stvar tj. ne počinje prodavati odmah jer zna da je za uspješnu prodaju...

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.