Što učiniti kada vam je hitno potreban novac?

Brzi krediti od nedavno su postali veliki trend na hrvatskom tržištu. Lako su dostupni, brzo izvodljivi i dostupni u svakom trenutku kako bi pokrili trenutnu financijsku prazninu i „zakrpali“ obiteljski proračun. Saznajte kako koristiti ovaj sjajni financijski instrument i koristiti ga u svoju korist.

Razlog velike potražnje za brzim kreditima su prije svega fleksibilni uvjeti i brza isplata, te su tako idealno rješenje za sve kojima je novac hitno potreban. Uz brze kredite online, novac može biti na vašem tekućem računu već danas.

Koja je razlika između bankovnih i brzih kredita online?

Bankovni krediti podrazumijevaju kreditiranje većih iznosa novca, dok je gornja granica financiranja brzih kredita znatno niža. Zajmodavci online kredita najčešće nude zajmove do 10.000 kuna.

Druga velika razlika je njihova brzina, koja je često i razlog zbog kojeg klijenti izaberu online brze kredite prije bankovnih. Nećemo nikoga iznenaditi ako kažemo da danas nemamo dovoljno vremena za bilo što. Sve se odvija sa velikom brzinom i ponekad se osječamo kao da gubimo kontrolu nad situacijom. Malo ljudi si može priuštiti čekanje u redovima u banci i dug proces obrade zahtjeva za standardni bankovni kredit. Dok se proces prijave i odobrenja brzih kredita online odvija znatno brže, te novac može biti vaš već danas.

Još jedna vrlo značajna razlika koja je također razlog visoke potražnje za ovim kreditima je ta što su vrlo fleksibilni. Što to znači? – To znači da uvijek postoji mogućnost pregovaranja o uvjetima kredita, sve dok to ide vama u korist. Naime, prilikom prijave, svaki korisnik ima mogućnost postavljanja gornje granice otplate kredita (roka otplate kredita). No, ponekad nam se u životu dogode nepredviđene okolnosti te se naša financijska situacija znatno mijenja. Shvatimo da dogovoreni iznos otplate postaje previsok za naš mjesečni budžet i ne možemo više voditi uobičajeni život kao prije. U takvim situacijama, rješenje je vrlo jednostavno, potrebno je na vrijeme obavijestiti zajmodavca koji će vam pomoći u pronalasku rješenja. A najbolje od svega je što za to sve ne morate čekati u redovima. Proces se odvija vrlo brzo, te će vam zajmodavac ponuditi produljenje roka otplate kredita, te će tako iynos vaše mjesečne rate otplate kredita biti niži.

Mnogi zajmodavci novim korisnicima nude opciju beskamatnih kredita u iznosu do 3.000 kuna uz rok otplate od 3o dana. Što znači da ako danas posudite 3.000 kuna, za mjesec dana isti taj iynos vraćate – i niti kunu više.

Brze pozajmice je jedan od takvih zajmodavaca. Sve osobe starije od 24 godine mogu se prijaviti za beskamatni kredit kao novi korisnik.

Pročitajte više o online kreditima na Moneezy platformi za usporedbu kredita.

Podijeli

Odgovori

Top