Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Strateško partnerstvo Dhar medie i Sharma Leadership International

S obzirom na navedeni uspjeh ostvarene suradnje, nakon seminara “Vođa bez titule” postignut je dogovor o budućoj suradnji Dhar medie i Sharma Leadership Internationala kroz strateško partnerstvo za Hrvatsku.

S obzirom na navedeni uspjeh ostvarene suradnje, nakon seminara “Vođa bez titule” postignut je dogovor o budućoj suradnji Dhar medie i Sharma Leadership Internationala kroz strateško partnerstvo za Hrvatsku.

Agencija za promidžbu i odnose s javnošću, Dhar media, prepoznatljiva po specifičnom načinu poslovanja – dharmičkom menadžmentu te projektima u turizmu (TouristarTV i Discover Croatia – Exploring Route, www.touristar.tv) u Zagreb je dovela jednog od najtraženijih menadžerskih konzultanata na području vođenja, Robina Sharmu koji je 20. veljače 2014. održao trosatno predavanje na temu “Vođa bez titule” u prostoru Hypo centra i briljirao svojim nastupom, praktičnim i primjenjivim savjetima, jednostavnošću i šarmom.

S obzirom na navedeni uspjeh ostvarene suradnje, nakon seminara postignut je dogovor o budućoj suradnji Dhar medie i Sharma Leadership Internationala kroz strateško partnerstvo za Hrvatsku.

“Konferencija i radionica “Vođa bez titule” vrhunski je najavljena, predstavljena i organizirana od strane Dhar media tima. Sharma Leadership International sa velikim zadovoljstvom najavljuje svoje prisustvo na hrvatskoj poslovnoj sceni kroz snažno strateško partnerstvo s Dhar mediom. Nadam se da ću vrlo skoro biti ponovno u Hrvatskoj i nastaviti sa širenjem ideje “Vođa bez titule” kroz koju imam priliku pomoći poslovnoj zajednici i hrvatskom poduzetništvu”, izjavio je Robin Sharma.

“Već pri samoj organizaciji seminara pojavio se interes od nekih hrvatskih kompanija za organizacijom sličnog, ali implementiranog predavanja za njihove ljude, što nam je iznimno drago, s obzirom da jedino promjena o kojoj govori Sharma iznoseći praktične savjete filozofije “Vođa bez titule”, donosi uspjeh koji garantira temeljne promjene u hrvatskoj ekonomiji i poslovnom sustavu”, pojasnila je Lea Brezar, direktorica Dhar medie.

Robin Sharma, Lea i Slaviša Brezar

O ROBINU SHARMI I SHARMA LEADERSHIP INTERNATIONAL

Robin Sharma je slavni autor 15 bestselera o vođenju uključujući i “Redovnik koji je prodao svoj Ferrari”, jednu od najprodavanijih poslovnih knjiga na današnjem tržištu. Njegov rad je preveden u 62 zemlje i na 75 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih autora na svijetu. Osim što je vrlo tražen govornik na globalnoj razini, također je i iznimno cijenjen savjetnik koji je radio sa Predsjednicima uprava vodećih multinacionalnih kompanija prema Fortune 500 magazinu te mnogim vođama diljem svijeta. (Fortune 500, uključujući Microsoft, Starbucks, Coca-Cola, GE, Nike, FedEx, i IBM, NASA, Yale University i Young Presidents Organisation itd.)
Osnivač je Sharma Leadership International Inc., konzultantske tvrtke s vrlo jasnim fokusom djelovanja: Rad u organizacijama i ljudima prema ideji „Vođenje bez titule“.

U nedavnom neovisnom istraživanju koje je obuhvatilo 22.000 menadžera, Robin je bio rangiran u Top 5 vodećih stručnjaka (2012, izvor: leadershipgurus.net). Pandan je predavačima poput Jacka Welcha, Jeffery Immelta, Bill Clintona.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.