Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komentari

Struktura Facebook i Instagram korisnika u Hrvatskoj u 2021. godini

Vijest o prekidu rada najpopularnijih društvenih mreža proširila se svijetom u jako kratkom roku. Osim samog Facebooka i povezanih platformi, negativan utjecaj prekida rada osjetili su oglašivači i ostali korisnici, pa i mi – izdavači.

Na globalnoj razini, Facebook i povezane platforme broje više od 3,5 milijardi korisnika. U Hrvatskoj danas Facebook koristi više 1.900.000 korisnika, a Instagram se popeo na brojku od 1.200.000 korisnika što je rast od 100.00 novih Instagram korisnika u odnosu na 2019. godinu, piše Arbona.


Facebook se može pohvaliti velikim rastom broja svojih korisnika koji su stariji od 45 godina (gotovo 150.000 više nego u 2019. godini), dok Instagram bilježi najveći rast kod populacije od 25 do 44 godine.

Podatak o broju maloljetnih korisnika na društvenim mrežama nam otkriva da je sve veći utjecaj novijih društvenih mreža kao što su Snapchat i Tik Tok pa je danas čak 45.000 manje Facebook i Instagram korisnika mlađih od 18 godina.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Toksična radna atmosfera često se kao teret postavlja šefovima, odnosno menadžerima i direktorima odgovornima za određeni dio organizacije posla te brigu o zaposlenicima i...

Poduzeća

Grupacija Kofola više je puta potvrdila da se može nositi s krizom i održati financijsku disciplinu čak i u teškim razdobljima.

Lifestyle

Prekrasan prostor koji se proteže na čak 170 kvadrata, zaokružen je u savršenu cjelinu jer gdje god uputili pogled, oduševljenje neće izostati. Zvonimir Franić...

Turizam

Sve je spremno za najiščekivaniju vinsku manifestaciju u Dalmaciji. Pelješac će 3. prosinca ponovo postati središte vinske scene. Organizatori očekuju više od dvije tisuće...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.