Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komentari

Struktura Facebook i Instagram korisnika u Hrvatskoj u 2021. godini

Vijest o prekidu rada najpopularnijih društvenih mreža proširila se svijetom u jako kratkom roku. Osim samog Facebooka i povezanih platformi, negativan utjecaj prekida rada osjetili su oglašivači i ostali korisnici, pa i mi – izdavači.

Na globalnoj razini, Facebook i povezane platforme broje više od 3,5 milijardi korisnika. U Hrvatskoj danas Facebook koristi više 1.900.000 korisnika, a Instagram se popeo na brojku od 1.200.000 korisnika što je rast od 100.00 novih Instagram korisnika u odnosu na 2019. godinu, piše Arbona.


Facebook se može pohvaliti velikim rastom broja svojih korisnika koji su stariji od 45 godina (gotovo 150.000 više nego u 2019. godini), dok Instagram bilježi najveći rast kod populacije od 25 do 44 godine.

Podatak o broju maloljetnih korisnika na društvenim mrežama nam otkriva da je sve veći utjecaj novijih društvenih mreža kao što su Snapchat i Tik Tok pa je danas čak 45.000 manje Facebook i Instagram korisnika mlađih od 18 godina.

Pročitajte još:

DOP

Proizvodnja boca s novim neodvojivim zatvaračima krenula je u svibnju i obuhvaća sve Coca-Coline robne marke bezalkoholnih pića i vode na hrvatskome tržištu.

Lifestyle

Burnout sindrom može biti dugotrajan proces koji se manifestira na različite načine.

Poduzeća

Ars Futura, tvrtka Nikole Jakića i Ivana Božića, u svojih je 10 godina poslovanja rasla, razvijala se i postepeno osvajala svijet.

Ekonomija

Jeste li znali da je u Hrvatskoj u 2022. proizvedeno 2,57 milijuna tona asfalta? Ili da je tvrtka Colas u Rijeci uvela prvi asfalt...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.