Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Subspace Hostel proglašen je najboljim hostelom u Europi!

Na svečanoj svečanosti dodjele nagrada International Hospitality Awards 2017 koja je održana 18. veljače 2018. u Kijevu, zagrebački Subspace hostel osvojio je prvo mjesto u kategoriji najboljih europskih hostela.

Prvi je to i jedini hostel u Europskoj uniji u kojem gosti spavaju u svemirskim kapsulama.

Na svečanoj svečanosti dodjele nagrada International Hospitality Awards 2017 koja je održana 18. veljače 2018. u Kijevu, zagrebački Subspace hostel osvojio je prvo mjesto u kategoriji najboljih europskih hostela. Za prestižnu nagradu kandidiralo se 315 hotela iz 21 europske zemlje, a u samom finalu izbora sudjelovao je 101 smještajni objekt. Nominirani hoteli ocijenjeni su na temelju stručnog mišljenja žirija i ocjena korisnika.

Subspace hostel u Teslinoj posve je poseban hostel, prvi i zasad jedini u Europi u kojem gosti borave u svemirskim kapsulama. Sve je u ovom hostelu u znaku SF-a, od kapsula za spavanje, preko WC-a i tuševa napravljenih od kanalizacijskih cijevi, do zidova koje je futurističkim motivima oslikao akademski slikar Tomislav Buntak.

Rijetki su ovakvi hosteli koji gostima za cijenu hostela osiguravaju privatnost hotelske sobe. U kapsuli su privatnost i sigurnost zajamčene, baš kao i druženje u zajedničkim prostorijama. Svaka kapsula ima veliki monitor koji je ujedno smart tv za surfanje, gledanje TV-a, slušanje glazbe. Svaka ima svoje grijanje, ventilaciju, sef za držanje stvari, svoju rasvjetu. Doda li se tome činjenica da u Subspace hostelu radi iznimno ljubazno osoblje, jasno je zbog čega je upravo Subspace najbolji hostel u Europi. Subspace hostel – hostel u kojem se sanjaju SF snovi!


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.