Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Subspace Hostel proglašen je najboljim hostelom u Europi!

Na svečanoj svečanosti dodjele nagrada International Hospitality Awards 2017 koja je održana 18. veljače 2018. u Kijevu, zagrebački Subspace hostel osvojio je prvo mjesto u kategoriji najboljih europskih hostela.

Prvi je to i jedini hostel u Europskoj uniji u kojem gosti spavaju u svemirskim kapsulama.

Na svečanoj svečanosti dodjele nagrada International Hospitality Awards 2017 koja je održana 18. veljače 2018. u Kijevu, zagrebački Subspace hostel osvojio je prvo mjesto u kategoriji najboljih europskih hostela. Za prestižnu nagradu kandidiralo se 315 hotela iz 21 europske zemlje, a u samom finalu izbora sudjelovao je 101 smještajni objekt. Nominirani hoteli ocijenjeni su na temelju stručnog mišljenja žirija i ocjena korisnika.

Subspace hostel u Teslinoj posve je poseban hostel, prvi i zasad jedini u Europi u kojem gosti borave u svemirskim kapsulama. Sve je u ovom hostelu u znaku SF-a, od kapsula za spavanje, preko WC-a i tuševa napravljenih od kanalizacijskih cijevi, do zidova koje je futurističkim motivima oslikao akademski slikar Tomislav Buntak.

Rijetki su ovakvi hosteli koji gostima za cijenu hostela osiguravaju privatnost hotelske sobe. U kapsuli su privatnost i sigurnost zajamčene, baš kao i druženje u zajedničkim prostorijama. Svaka kapsula ima veliki monitor koji je ujedno smart tv za surfanje, gledanje TV-a, slušanje glazbe. Svaka ima svoje grijanje, ventilaciju, sef za držanje stvari, svoju rasvjetu. Doda li se tome činjenica da u Subspace hostelu radi iznimno ljubazno osoblje, jasno je zbog čega je upravo Subspace najbolji hostel u Europi. Subspace hostel – hostel u kojem se sanjaju SF snovi!

Pročitajte još:

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.