Suvremeno digitalno okruženje traži prilagodbu u pogledu

Digitalno okruženje naša je svakodnevica i naše se oči moraju intenzivnije fokusirati da bi se prilagodile udaljenostima između uređaja kao i znakovima različite veličine na ekranu! Ujedno su izložene i blještanju s ekrana i štetnim plavo – ljubičastim zrakama.

Nošenjem Eyezen naočalnih leća iz Essilora oči su odmorne u svakodnevnom ‘switchanju’ između više digitalnih uređaja. Dizajnirane su pomoću najnovijih tehnologija koje smanjuju napetost očiju, olakšavaju čitanje sitnih znakova, osiguravaju prirodan položaj tijela pri korištenju pametnih telefona ili tableta te smanjuju blještanje, poboljšavaju kontrast i pomažu u prevenciji preuranjenog starenja očiju.

Essilor naočalne leće biraju milijuni nosioca diljem svijeta, kao i mnoge poznate osobe, koje znaju da uz bolji vid mogu ostvariti svoj puni potencijal.

Osjećate li i vi često napetost u očima, slabije vidite čitati tekst na mobitelu? Ne čekajte niti minute te provjerite i korigirajte svoj vid odmah, zaštite svoje oči i osigurajte si jasan i ugodan pogled u svim prilikama i na svim udaljenostima.Stručna osoba pomoći će vam u odabiru rješenja za kvalitetan vid, a opet specifično prema potrebi svakog pojedinca.

Upitajte svog optičara uz potpuno povjerenje za preporuku i više informacija o Essilor naočalnim lećama. I moramo im priznati, odličan izbor ambasadora!

Podijeli

Odgovori

Top