Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Sve promocije na jednom mjestu – mobilna aplikacija „33%“ od sada dostupna u Hrvatskoj

Nova mobilna aplikacija jedinstvenog naziva 33% započela je s radom na hrvatskom tržištu, a namijenjena je svim lovcima na promocije, koji će od sada nikad lakše imati uvid u popuste na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj.

Nova mobilna aplikacija jedinstvenog naziva 33% započela je s radom na hrvatskom tržištu, a namijenjena je svim lovcima na promocije, koji će od sada nikad lakše imati uvid u popuste na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj.

Iza aplikacije stoji internacionalni tim koji čine Ben Delhey, Anton Petkov i Josip Muller koji su nakon višegodišnje uspješne korporativne karijere odlučili svoje znanje i iskustvo uložiti u start-up pod nazivom EZYA. Članovi tima su se upoznali za vrijeme rada u međunarodnoj korporciji Johnson&Johnson. Josip Muller je vlasnik tvrtke EZYA Adriatic, koja aplikaciju postavlja na hrvatsko tržište te je dodatno razvija, unapređuje i prilagođava za lokalne potrebe.  

„U Hrvatskoj se prema procjenama godišnje na tisak letaka i kataloga za promocije utroši preko 25.000 tona papira, a broj takvih izdanja ide i preko 100 milijuna primjeraka. Ovom mobilnom aplikacijom želimo ponuditi opciju koja je usmjerena zaštiti naše planete, ali je i rješenje za još kvalitetniju komunikaciju između kupaca i trgovačkih lanaca“, ističe Josip Muller.

Trenutno su u aplikaciji prisutne akcijske ponude Konzuma, Kauflanda, Spara i Lidla, koji vrijednosno čine dvije trećine hrvatskog maloprodajnog tržišta u segmentu robe široke potrošnje, a želja i namjera je uskoro i proširiti tu ponudu. Neke od ključnih značajki aplikacije su personalizirano iskustvo i kreiranje liste omiljenih proizvoda, kupovnih listi ovisno o potrebama korisnika, određivanje radijusa interesa s obzirom na lokaciju na kojoj se nalazite te pregledavanje maloprodajnih promocija na jednome mjestu.

Osim što aplikacija 33% osigurava brže i lagodnije iskustvo pretrage, ona ima i jasan ekološki efekt – tiskane letke prenosi u digitalni svijet te ih sve spaja na jednome mjestu – u dlanu korisnika.

Na pokretanje aplikacije, g. Mullera su potaknula istraživanja, provedena na području Europske unije, prema kojima je 91% kupaca tijekom pandemije postalo opreznije pri uzimanju letaka, a čak 99% kupaca preferira podatke o promocijama omiljenih proizvoda imati na jednome mjestu. Ova je aplikacija odgovor na potrebe modernoga čovjeka – ona je efikasna, personalizirana, uvijek dostupna i ekološki prihvatljiva.

„U doba rastuće digitalizacije i velike inflacije kojoj se zasad ne nazire kraj, ova aplikacija postaje sve relevantnijom i zanimljivijom za široki krug korisnika jer pomaže u reguliranju kućnog budžeta i praćenju svakodnevnih akcijskih ponuda i troškova na jednostavniji, interaktivni način. Vjerujemo kako je ovo tek početak promjena u području medija za oglašavanje promocija“, najavio je Muller, koji je dvadeset godina karijere proveo u industriji robe široke potrošnje na menadžerskim funkcijama u velikim internacionalnim kompanijama kao što su Coca-Cola, P&G i Johnson&Johnson, te koji je inače i doktorirao na području Upravljanja odnosom s klijentima (CRM-a). Tijekom svog poslovnog puta godinama je bio zadužen za J&J diviziju proizvoda robe široke potrošnje na tržištima bivše Jugoslavije i Bugarske, na kojima je lansirao brojne nove proizvode, postizao uspjehe u prodaji i distribuciji za što je često bio nagrađivan i promoviran unutar kompanije.   

Aplikacija je dostupna na hrvatskom tržištu na hrvatskom jeziku, kao i na engleskom, njemačkom i slovenskom, a putem aplikacije u samo nekoliko klikova svoju kupovnu listu proizvoda možete podijeliti s prijateljima ili članovima obitelji. Proces traženja proizvoda možete dodatno ubrzati odabirom željene kategorije, primjerice: hrana, piće, cvijeće, uređenje doma, dječji proizvodi, smrznuta hrana, međunarodna kuhinja, začini i brojne druge. Aplikacija pokazuje i koliko je dugo proizvod na sniženju, a na kraju kupovne liste izračunava i konačni iznos kupnje. U aplikaciju možete unijeti listu svojih omiljenih proizvoda koje najčešće kupujete te potom brzo, jednostavno i trenutno provjeriti kad i gdje su ti proizvodi na sniženju – te sukladno tome odlučiti gdje ćete obaviti svoju kupovinu.

Vašeg „lovca na promocije“ možete potpuno besplatno preuzeti preko Trgovine Play i App Store-a.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.