Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Svjetski trend business klubova prenijeli u Zagreb

Više od 80 članova, deset ureda, devet soba za sastanke, tri konferencijske dvorane, Cigar Club, Vinoteka, ukupno 840 četvornih metara površine, više od 120 evenata – iza Business Cluba 5 iznimno je uspješna prva godina poslovanja.

Više od 80 članova, deset ureda, devet soba za sastanke, tri konferencijske dvorane, Cigar Club, Vinoteka, ukupno 840 četvornih metara površine, više od 120 evenata – iza Business Cluba 5 iznimno je uspješna prva godina poslovanja.

Koncept koji je ponudio na 14 katu futurističkog Sky Officea u Zagrebu prepoznale su brojne tvrtke, članstvo u klubu iz mjeseca u mjesec raste, a uskoro se očekuje više od stotinu članova. U Business Club 5 na jednom mjestu imaju sve što im je potrebno za poslovanje – od dnevnog najma ureda, soba za sastanke i konferencije do odlične zabave i druženja, ali i sjajnih radionica.

U prvoj godini poslovanja tražilo se mjesto više za predavanja guvernera HNB-a Borisa Vujčića, ekonomskog analitičara Andreja Grubišića, suosnivača Global Al Ethics Instituta Ace Momčilovića, profesora Borisa Podobnika, ekonomskog stručnjaka Vuka Vukovića, najuspješnijeg vaterpolskog trenera Ratka Rudića…

„Uz zanimljiva predavanja svoje uspješne poslovne priče i razmišljanja na panelima su s našim članovima podijelili poduzetnik Saša Cvetojević, stručnjak za nekretnine i vlasnik Opereta nekretnina Boro Vujović, potpredsjednica za korporativnu strategiju i rast Atlantic Grupe, uspješna i samozatajna Lada Tedeschi Fiorio i energični poduzetnik Danko Bačelić. Imali smo čast da u Klubu predaje i Hilary Mine, direktorica globalne strategije kompanije Nokia i predsjednica DigitalEurope krovne europske agencije za digitalizaciju“, ističe Vandri Montabelo, direktor Business Cluba 5, koji je s partnerima prije godinu dana odlučio unijeti malo dinamike na hrvatskoj poslovnoj sceni i ponuditi joj ono što joj je u glavnom gradu do tada nedostajalo.

Business&Plesaure

Uz dinamične poslovne susrete, ovaj klub članovima nudi i male užitke poput druženja jednom mjesečno u Cigar Clubu, igranja šaha sa poznatim sportašima i članovima diplomatskog zbora, vođenih vinskih degustacija u modernoj vinoteci s više od pedeset vina renomiranih hrvatskih proizvođača i uz poznatog sommeliera Darka Lugarića.

„Uživati u vrhunskim vinima vinarija Enospohia, PP Orahovica, Kutjevo, Meneghetti, Boškinac.…  uz spektakularni pogled na Zagreb jedinstven je doživljaj  osobito nakon izazovnog poslovnog dana“, kaže Montabelo i za lipanj najavljuje još jedno ekskluzivno događanje – vođenu vinsku degustaciju rijetkih etiketa uz Ivana Barbića, jedinog Hrvata s prestižnom titulom Master of Wine.

Poslovno umrežavanje u fokusu

„Želja nam je u Zagrebu postati ključno mjesto poslovnog umrežavanja, razmjene iskustava, središte novih poslovnih ideja i inspiracije. Poslovno umrežavanje nadograđujemo partnerskim suradnjama pa tako s Udrugom Glas poduzetnika zajednički kreiramo program i razmjenjujemo ideje i kontakte, s Rotary klubom Zagreb Ilica organizirali smo veliku humanitarnu aukciju vina, a podržavamo i Zakladu Marin Čilić koja je partner i član Kluba. Sadržajima i ponudom jednako smo atraktivni velikim korporacijama, ali i malim tvrtkama i poduzetnicima koji nemaju vlastiti ured pa nekoliko dana u tjednu provedu u našim komfornim prostorima. Da biste postali član našeg kluba treba vam preporuka, trebate biti vlasnik tvrtke ili član poslovne zajednice i otvoreni za razmjenu poslovnih ideja i iskustava“, poručuje direktor Business Cluba 5.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.