Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Tajnica novog doba – Vrhunska tajnica

Konferencija je zamišljena tako da poslovnim tajnicama, ali i drugim poslovnim ženama omogući stjecanje novih znanja i vještina koje će ih osnažiti na mentalnoj i tjelesnoj razini i pomoći im da privatno i poslovno budu uspješnije.

Suvremeni svijet pred poslovne tajnice stavlja velike izazove. Da bi u svom poslu bile uspješne, potrebno je da se osobno i profesionalno razvijaju. Zahvaljujući brizi za svoje mentalno i tjelesno zdravlje, bit će vitalnije, bolje će se osjećati i imati više energije zbog čega će profitirati na privatnom i poslovnom planu.

Mapa znanja organizira konferenciju Tajnica novog doba – Vrhunska tajnica, 6. i 7.srpnja 2017. u hotelu International u Zagrebu.

Ova je konferencija zamišljena tako da poslovnim tajnicama, ali i drugim poslovnim ženama omogući stjecanje novih znanja i vještina koje će ih osnažiti na mentalnoj i tjelesnoj razini i pomoći im da privatno i poslovno budu uspješnije.

Sanja Gomuzak, bivša poslovna tajnica, a sadašnja direktorica tvrtki Heraklea i Sofis savjetovanje, govorit će o tome kako uspješno komunicirati u timu, kako vladati osjećajima i svojim reakcijama, kako reći NE i izbjeći otpor i svađu sa sugovornikom te kako dati povratnu informaciju kada netko ne ispunjava svoje zadatke.

Sanja Plavljanić-Širola iz Sretnog dana otkrit će neke od tehnika koje mogu pomoći u ostvarenju poslovnih želja i ciljeva, a Tanya Dimitrova, bugarska veleposlanica u Republici Hrvatskoj, govorit će o strategijama napredovanja i osmišljavanja karijernog plana.

O tome kako naši obrasci komuniciranja utječu na naš odnos s partnerom, kako se reflektiraju na našu komunikaciju sa šefom, kolegama ili podređenima te kako ih prepoznati i promijeniti radi poboljšanja komunikacije u privatnom i poslovnom okruženju govorit će psihoterapeutkinje dr. Jasna Burnać Štefok i Božena Razlog.

Andrijana Rožman govorit će o osobnim financijama.  Sanja Dajak Matanović iz Kredence zdravlja sve će sudionice podsjetiti na to koliko je za kvalitetu privatnog, a zatim i poslovnog života važno brinuti se o vlastitom zdravlju, pravilno se hraniti i baviti tjelesnom aktivnosti, a dr. Sanja Toljan iz Poliklinike Orlando, liječnica s dugogodišnjim iskustvom u uravnoteživanju hormona, otkrit će neke jednostavne načine na koje se može postići hormonska ravnoteža i zauzvrat se osjećati dobro, biti pun energije i samopouzdanja, što je kamen temeljac svakog uspjeha.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici Mape znanja.

 

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.