Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tedeschi o poskupljenjima – logično je da cijene rastu

S obzirom na cijenu energenata, logično je da cijene rastu, istaknuo je predsjednik Uprave i većinski vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi te dodao kako je, u isto vrijeme, evidentan i pad kupovne moći…

S obzirom na cijenu energenata, logično je da cijene rastu, istaknuo je predsjednik Uprave i većinski vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi te dodao kako je, u isto vrijeme, evidentan i pad kupovne moći...

Nakon sastanka Savjeta za gospodarstvo s predsjednikom RH Ivom Josipovićem, Tedeschi je prokomentirao i prosvjede. Treba razlikovati prosvjede i prosvjede, građani imaju pravo prosvjedovati, ali jezik sile i mržnje treba osuditi izjavio je Tedeschi.

Premijerka je sigurna – cijene hrane neće rasti


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.