Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

Terme Tuhelj i Glovo štićenicima doma za nezbrinutu djecu priredile nezaboravne praznike

Odlazak u Terme Tuhelj stoga je za ovu djecu bio više od izleta – prilika da stvore neprocjenjiva iskustva i uspomene za čitav život.

Hotel Well

Trinaest mališana, štićenika podružnice I. G. Kovačića Dječjeg doma za nezbrinutu djecu Zagreb, pamtit će ove školske praznike čitav život. Naime, Terme Tuhelj u suradnji s Glovom, ugostile su ih na dva dana i omogućile im zabavu na bazenima Vodenog planeta i uživanje u vodenim atrakcijama, animacijskim aktivnostima i u bogatoj gastro ponudi u kojoj i klinci pronađu omiljena jela.

Podružnica I. G. Kovačić zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, s ciljem da im pruži sigurnost i podršku, ojača njihovo samopouzdanje i pripremi ih za samostalan život. Odlazak u Terme Tuhelj stoga je za ovu djecu bio više od izleta – prilika da stvore neprocjenjiva iskustva i uspomene za čitav život. Većina ove djece, zapravo, u svojim obiteljima nikada nije imala priliku iskusiti ono što se njihovim vršnjacima podrazumijeva – otputovati i provesti bezbrižne praznike.

Kad tvrtke imaju zajednički cilj humanitarni projekti poput ovih moraju uspjeti. U suradnji s našim partnerom Glovom prije svega željeli smo razveseliti djecu, ali i senzibilizirati javnost, odnosno pokazati da svatko od nas, i najmanjim angažmanom, može nekome uljepšati život. Osmijeh djeteta za nas je najveća radost, a spoznaja da smo mu mi to omogućili iznimno nam znači i potiče na još ovakvih akcija“, rekao je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

Pročitajte još:

Poduzeća

U Tuheljske Toplice ovih je dana stigla još jedna internacionalna nagrada, ovoga puta iz slovačkog grada Piestanyja.

Poduzeća

Drago Cota ima bogato iskustvo u upravljanju i poslovnom savjetovanju koje je stekao u više od 7 godina profesionalnog rada u multinacionalnim kompanijama kao...

Turizam

Terme Tuhelj novom Kids zonom u hotelu Well postale su dio globalnog umjetničkog trenda, upotpunile su obiteljske sadržaje i podarile im novu dimenziju te...

Novosti

Uz tradicionalne nagrade i stimulacije, odlučili su ljetne dane zaposlenicima učiniti što sigurnijim i ugodnijim.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.