Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Terme Tuhelj: Za uspjeh turističke sezone najvažniji su zaposlenici

Sigurnost gosta kao prioritet te usmjeravanje na doživljaje, a ne isključivo na proizvod i cijenu, kriteriji su na kojima se temelje budući turistički odabiri, poručuju iz Terma Tuhelj.

U krizi koju je uzrokovala pandemija, turistički djelatnici nadali su se boljoj sezoni od prethodne, no ljeto 2021. nadmašilo je sva očekivanja. Ne kaže se uzalud kako iz svake krize nešto naučimo, pa će neki trendovi koji su se, silom (ne)prilika, nametnuli, zasigurno ostati i zauvijek promijeniti turističku ponudu.

Sigurnost gosta kao prioritet te usmjeravanje na doživljaje, a ne isključivo na proizvod i cijenu, kriteriji su na kojima se temelje budući turistički odabiri, poručuju iz Terma Tuhelj.

Tamo su zadovoljni ljetnom sezonom, a to što se i u ovom dijelu Hrvatske turizam oporavio, najzaslužnija je, kažu, sinergija zaposlenika i lokalne zajednice. Naime, sigurnost same destinacije i svih gradova i općina koje gravitiraju ovim najvećim Termama u Hrvatskoj, ali i disciplinirani zaposlenici koji ništa ne prepuštaju slučaju i pridržavaju se svih propisanih standarda, jamstvo su gostu da putuje, uživa i odmara se – na najvišoj razini.

Iako kontinuirano ulažemo u proizvode i sadržaje, najjači adut naši su zaposlenici koji se iznimno trude ugoditi svakom gostu. Njihov trud, rad, znanje i zalaganje od iznimne su važnosti za naše poslovanje. Rad svakog od njih važan je segment u cjelokupnoj prezentaciji naših usluga i stvaranju doživljaja za naše goste. Upravo iz tog razloga željeli smo proslaviti Svjetski dan turizma na prikladan način. Snimili smo video u kojem prikazujemo kako zajedničkim snagama stvaramo doživljaje za naše goste, a s druge strane svim zaposlenicima omogućili smo da u vrijeme svog posla uzmu pauzu te da se na trenutak osjećaju kao naši gosti. Za uspješan proizvod od iznimne je važnosti timski rad i ulaganje u edukaciju zaposlenika“, ističe Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

U poznatim zagorskim termama zaposlenici su za Svjetski dan turizma, 27. travnja, dobili poseban dar, opuštajući ritual zvučnim zdjelama.

„Ovim činom željeli smo zahvaliti našim zaposlenicima i poručiti im koliko nam je važno njihovo zdravlje i pozitivan stav. Svaki zaposlenih mogao je uzeti pauzu i u sklopu našeg selfness programa uživati u zvučnoj terapiji tibetanskim zdjelama“, poručuje Čretnik.

Bilo da dolazite s obitelji, prijateljima, partnerom ili želite sebi priuštiti savršen i siguran odmor, Terme Tuhelj sa svojim brojnim wellness i sportskim sadržajima, gastronomskom ponudom i, prije svega, proaktivnim, a opet nenametljivim zaposlenicima, koji se brinu da se osjećate ugodno i da se vratite kući puni doživljaja – s pravom su prvi odabir za toliko potreban „retreat“.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.