Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tisak otkupljuje stari papir kako bi potaknuli građane na očuvanje okoliša!

Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa, koji je moguće podići na najbližem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. Jedna osoba može predati maksimalno 150 kilograma papira za otkup u jednom danu.

Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa, koji je moguće podići na najbližem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. Jedna osoba može predati maksimalno 150 kilograma papira za otkup u jednom danu.

Tisak kao vodeći nacionalni distributer i kao predvodnik trendova ukazao je na problem gomilanja količine otpada te ponudio građanima mogućnost otkupa starog papira po cijeni od 50 lipa za kilogram papira. Sakupljanjem starog papira značajno se smanjuje količina otpada koja se odlaže na deponije te se također dobiva sirovina za proizvodnju novog papira.

”Želimo građane dodatno motivirati na sakupljanje starog papira te time dodatno osvijestiti važnost očuvanja okoliša. Tijekom posljednjih godina dokazali smo se kao predvodnik trendova u pružanju inovativnih usluga kupcima. Zbog toga želimo ukazati da je papir vrijedna sirovina koja se može reciklirati do sedam puta, a Tisak otkupom starog papira pruža mogućnost građanima diljem Hrvatske da sudjeluju u očuvanju okoliša uz mogućnost zarade”, rekao je Josip Grgić, direktor marketinga i razvoja Tiska.

Tisak otkupljuje dnevne novine, letke, časopise i kataloge koje je prije predaje potrebno sortirati. Nakon predaje starog papira, korisniku se izdaje potvrda s navedenim iznosom otkupa. Iznos otkupa moguće je podići na najbližem kiosku Tiska u roku od 72 sata predočenjem potvrde. Jedna osoba može predati maksimalno 150 kilograma papira za otkup u jednom danu.

U Zagrebu je stari papir moguće predati radnim danom od 8-15 h te subotom od 7-12 h na adresama: Slavonska avenija 2 (ulaz sa Odranske ulice) i Samoborska cesta 132. U ostalim gradovima otkup se vrši radnim danom i subotom u vremenu od 9-13 h na sljedećim adresama: Bjelovar (Hrvatskog proljeća 8), Dubrovnik (Žuljanska 1), Karlovac (S.S. Kranjčevićeva 2a), Osijek (Jablanova 37), Požega (A. Kanižlića 14), Rijeka (Kukuljanovo 375), Sisak (Braće Čulig 22), Slavonski brod (Sjeverna vezna cesta bb), Split (Dugopolje, Dugopoljska 17), Šibenik (113. Šibenske brigade HV 179), Varaždin (Gospodarska 29 d), Vinkovci (Ivana Kukuljevića Sakcinskog 31), Zadar (Biogradska cesta 52), Žminj (Matka Laginje bb).

Napisao

Pročitajte još:

DOP

U Siemensu su naglasili kako su fokus na održivost i ubrzanje digitalizacije kao ključne tehnologije za nužnu dekarbonizaciju industrijskog društva, preduvjeti našeg opstanka kao...

DOP

Nova ponuda u sklopu programa cirkularne ekonomije A1 Hrvatska omogućuje privatnim korisnicima da pravilno zbrinu svoje rabljene uređaje i tako značajno uštede prilikom kupovine...

Lifestyle

Gruntek nema takve probleme; niti u proizvodnji niti u pakiranju i distribuciji ne koristi plastiku.

Ekonomija

Mreža OEX shopova sve je rasprostranjenija te je od sada i logistički osnažena novom partnerskom suradnjom s Tiskom, vodećim hrvatskim maloprodajnim lancem kiosaka.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.