Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tjedna shema na Igraj.hr – opustite se uz Gunbot, voajera i Brilliant Blocks

Početak tjedna stresan je moment, pogotovo obojan u sive oblake i zaliven kišom. Nekad vam dođe da jednostvano.. pobjegnete. Rješenje za vas ima Igraj.hr – na poslu možete biti tijelom, dok ćete duh razvedriti novim izborom igara tjedna…

Početak tjedna stresan je moment, pogotovo obojan u sive oblake i zaliven kišom. Nekad vam dođe da jednostvano.. pobjegnete. Rješenje za vas ima Igraj.hr – na poslu možete biti tijelom, dok ćete duh razvedriti novim izborom igara tjedna…

Ovaj tjedan ekipa s Igraj.hr vas je odlučila zabaviti s pet novih igara:

Gunbot – I roboti imaju svoj Divlji zapad! Uzmi kolt u ruke i uz puno buke postani najzloglasniji roborevolveraš Zapada!

Public Viewing – Tko je za malo ekshibicionizma? S obzirom na dosadu koja prevladava u HNL-u, malo bi ekshibicionizma na našim terenima došlo kao kec na desetku! Napravi streak šou koji će pamtiti generacije i… Ne daj da te uhvate!

Gino Splatform – Živjeli su sretan i bezbrižan seoski život sve dok se jednog dana nije pojavila banda golobradih huligana… Htjeli su novac, Gino ga nije dao… Ali jao, da je samo znao… Da je znao da će mu oteti ljubav njegovog života, do zadnje bi im lipe dao! Ovako, ispade zlo i naopako…. No neće Gino stati sve dok ljubav svog života kući ne vrati!

Brilllian blocks – Misli brzo i poživi što duže u ovoj igrici match 3 tipa! Igraju isti brojevi ili iste boje, u svim pravcima!

Brilliant Blocks 2 – Briljantni nastavak briljantnih Brilliant Blocksa! Match 3 tip igrice koja će vam zaokupiti moždane stanice! 🙂

Zaključit ćemo kako je Igraj.hr, jedna od veselijih stanica za igranje na vedrom hrvatskom web nebu, doživjela potpunu preobrazbu. U ovim sivim vremenima, Igraj.hr postao je veseli dom tisućama igrača i igračica koji su mu poklonili velik dio svog slobodnog vremena, ostavili niz fantastičnih rezultata i pokoji vanvremenski, gotovo neoboriv rekord.

Priključi se i Igraj.hr!


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.