Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Tko će biti menadžer godine 2022. po izboru HUM – CROMA?

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika – CROMA dodijelit će nagrade najuspješnijim menadžerima za proteklu godinu.

I ove godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika – CROMA dodijelit će nagrade najuspješnijim menadžerima za proteklu godinu.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, od 1992. godine, dodjeljuje ravnopravne nagrade najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih podu- zeća, kao i nagradu za najuspješnijeg projektnog menadžera, mladog menadžera, uzorno izgrađen sustav korporativnog upravljanja i DOP, pozitivan društveni utjecaj te nagradu za životno djelo. Nagrade se dodjeljuju menadžerima i poduzetnicima koji svojim ponašanjem, profesionalnim, etičkim i odgovornim poslovanjem iskazuju odlike lidera te zavrjeđuju biti istaknuti kao primjer u društvu.

Od ove godine HUM – CROMA dodjeljivat će i nagradu “Tihomir Premužak” za pozitivan društveni utjecaj u znak sjećanja na izniman angažman i doprinos kojim je Tihomir zadužio cjelokupnu gospodarsku i druš- tvenu zajednicu.

Stručni žiri kojeg čine prošlogodišnji dobitnici nagrada; predstavnica Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj gđa. Mirjana Matešić, predstavnik medija g. Miodrag Šajatović, predstavnici akademske zajednice; prof.dr.sc. Stjepan Orešković, prof.dr.sc. Mislav Ante Omazić i dr.sc. Mladen Vedriš te članovi Izvršnog odbora HUM – CROMA-e; Ana Soldo, Jasminka Horvat Martinović, Igor Benaković, Petar Šimić i Zoran Uranjek, imaju izuzetno težak zadatak odabrati najbolje među impresivnim brojem nominiranih kandidata koji su, unatoč vrlo zahtjevnoj godini za menadžere i poduzetnike obilježenoj ratnim sukobima u Ukrajini, visokim cijenama energenata te krizom dobavnih lanaca, ostvarili izvrsne rezultate.

Nagrade najboljim menadžerima i poduzetnicima dodijelit će se u četvrtak, 16.02.2023. godine u hotelu „Westin“ s početkom u 19,00 sati.

Više o samoj nagradi te programu dodjele i sudjelovanju kojem će se odati priznanje najuspješnijima, možete pogledati na internet stranicama https://croma.hr/izbor-za-menadzera-godine-2022/


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.