Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tko će biti novi predsjednik Lijepe Naše?

Josipović ili Bandić? Ova dvojba biti će predmet razgovora u kafićima, tramvajima, na rivama i trgovima. Dva SDP-ovca, kojima je jedina sličnost (barem na papiru) upravo lijeva orjentacija, pokušat će u sljedećih 10 dana ući s srca glasača. Pa drage Hrvatice, Hrvati i svi koji to želite postati, pripremite se – obračun počinje!

Josipović ili Bandić? Ova dvojba biti će predmet razgovora u kafićima, tramvajima, na rivama i trgovima. Dva SDP-ovca, kojima je jedina sličnost (barem na papiru) upravo lijeva orjentacija, pokušat će u sljedećih 10 dana ući s srca glasača. Pa drage Hrvatice, Hrvati i svi koji to želite postati, pripremite se - obračun počinje!

Prvi krug predsjedničkih izbora obilježile su dvije činjenice. Prva i najvažnija jest da na izbore nisu izašli glasači. Pusić je nakon objavljivanja izlaznosti glasača od svega 40 posto komentirala kako „oni koji nisu izašli na izbore nisu niti svjesni koliko su ih time obilježili.”

HDZ vidi zavjeru?!

Druga važna stvar je izostanak HDZ-ovog kandidata u drugom krugu. Tužno je bilo gledati Hebrangovo nabrajanje krivaca za njegov neulazak u drugi krug. Ovako, SDP je dobio dvojicu, bivšeg i sadašnjeg istaknutog člana, koji će se boriti različitim oružjima, za različite glasače, koji ih vode u istu fotelju.

– Hrvatska treba odlučnog i sposobnog predsjednika na kojeg neće utjecati ni jedna stranka i koji neće biti stranački pijun na daljinski upravljač Zorana Milanovića, – zaključio je Milan Bandić, burno pozdravljen pljeskom svojih pristaša i povicima “Milane, Milane” u stranačkom stožeru u Centru Almeria u Zagrebu, nakon prolaska u drugi krug.

Kraj “finog” nadigravanja

Ovom je izjavom pokazao kako skida rukavice, te najavio ako ne sadržajno, onda barem retorički zanimljiviju utrku za Pantovčak u drugom krugu.

– Kada se Milanović nije usudio kandidirati, gurnuo je Ivu Josipovića u taj žrvanj. Takav predsjednik ne treba Hrvatskoj, – naglasio je.

– Hvala svim građanima koji su izašli na izbore i priključili se festivalu demokracije. Hvala svima koji su glasali za pravdu, – izjavio je Josipović u Novinarskom domu, praćen skandiranjem i pljeskom okupljenih.

Josipović je opet, smireno i lišen emocija, govorio o„svjetlu i tami” te je građane pozvao da se odluče za jedno ili drugo.

[infopunkt 1320 2]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.