Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Evo tko je dobio poticaje iz Plana poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu

Svi rezultati Natječaja koji proizlaze iz “ Poduzetničkog impulsa “ objavljeni na MINPO web stranici. Na vama je da pronađete jesu li vam sredstva dodijeljena.

Svi rezultati Natječaja koji proizlaze iz “ Poduzetničkog impulsa “ objavljeni na MINPO web stranici. Na vama je da pronađete jesu li vam sredstva dodijeljena.

Dodijeljeni poticaji iz programa možete pronaći na službenoj web stranici Ministarstva poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2012.

Iz Ministarstva napominju kako su to nepotpuni rezultati, a podnositelji zahtjeva dobiti će obavijest i pisanim putem jesu li im sredstva dodijeljena ili ne.

U tijeku su potpisi Ugovora te isplate poticaja iz Poduzetničkog impulsa 2012., a natječaji neće biti zaključeni dok se Ugovori ne potpišu.

Stanje svoje prijave (ukoliko je ista još uvijek u obradi) možete pratiti na stranici poticaji.minpo.hr unosom OIB-a.

Pogledajte dodijeljene poticaje iz Plana poticanja poduzetništva i obrtništva za 2012. godinu – Poduzetnički impuls.

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

U pokretanju vlastitog posla, novi poduzetnici prvo se zapitaju gdje pribaviti novac, a jednom kada je ta prepreka riješena, ostaje pitanje koje su to...

Lifestyle

Poduzetništvo je spremnost pojedinca ili više partnera da uz određeno ulaganje kapitala i preuzimanje rizika uz neizvjesnosti uđe u poslovni pothvat s ciljem stvaranja...

Ljudski resursi

Prije nego što su postali dobri lideri, bili su zaposlenici.

Izdvojeno

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.