Tko je žena koja troši milijune na odjeću?

Tko je žena koja troši milijune na odjeću?

Urednica japanskog Voguea Anna Dello Russo otkrila je kako je njezin zanimljivi modni stil skup koliko i izgleda. Za odjevne kombinacije u kojima se pojavljuje izdvaja milijune.

‘Moram izgledati skupo.’, izjavila je Anna Dello Russo urednici L’Uomo Vogue, Giovanni Battaglia.

‘Potrebno mi je 50 tisuća dolara po odjevnoj kombinaciji kada traje fashion week.‘, dodala je jedna od najmoćnijih urednica modnih časopisa koja za takve događaje u svojoj prtljazi nosi i do tridesetak modnih kombinacija.

Za razliku od njezine kolegice Anne Wintour, koja tome ne pridaje toliku pažnju pa se zna dogoditi da se istoj haljini pojavi i na više događanja, Anna Dello Russo dnevno izmjeni i do deset kombinacija jer se nekada presvlači i nakon svake revije.

Ako je vjerovati izjavama ekstravagantne urednice, potreban joj je budžet od 6 i pol milijuna kuna, ako svaki dan nosi markiranu odjeću vrijednu nekoliko tisuća funti na modnim tjednima u New Yorku, Milanu i Parizu.

Sva sreća da se slavna Anna ne zamara Londonom, pa se tako cijena zapaženog izgleda, radi li se o nekoliko presvlačenja, može nekada popeti i do 850 tisuća kuna po danu.

Podijeli

Odgovori

Top