Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Top 10 poslovnih prilika

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava IT administratora (m/ž). Mjesto rada su Petrčane, a rok prijave je 26.11. Uvjeti su visoka stručna sprema informatičkog usmjerenja, najmanje tri godine radnog iskustva na voditeljskoj poziciji, sposobnost istovremenog rada na više projekata. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u hotelskoj grupaciji. Prijavite se.

Variosystems traži zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 3.11. Uvjeti su završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, profesionalno iskustvo u odjelu nabave i tečno znanje engleskog ili njemačkog u govoru i pismu. Poslodavac nudi rad u novoj međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, stručno usavršavanje u Švicarskoj te stimulativnu radnu okolinu. Aplicirajte.

Manpower zapošljava na poziciji marketing and PR specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 6.11. Uvjeti su visoka stručna sprema, tri godine profesionalnog iskustva, odlično poznavanje engleskog u govoru i pismu te razumijevanje i korištenje MS Office paketa. Rad u agenciji je prednost. Prijavite se.

Scalable Global Solutions d.o.o. zapošljava na poziciji Senior Recruitment Consultant (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 4.11. Uvjeti su minimalno pet godina radnog iskustva, iskustvo rada u MS Office-u i CMS platformama, odlično znanje engleskog jezika, odlične komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Elektroprojekt d.d. zapošljava glavnog knjigovođu (m/ž) i samostalnog referenta – informatičara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.11. Uvjeti su radno iskustvo, znanje dva svjetska jezika od kojih je jedan engleski te poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Molvik zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Samoboru. Rok prijave je 10.11. Očekivanja su minimalno pet godina radnog iskustva, minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, poznavanje zakonske regulative i računovodstvenih propisa i slično. Prijavite se.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) i suradnika u službi centralne nabave (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, smjera farmaceutskog tehničara te poželjno iskustvo rada u ljekarni. Prijavite se na linku.

Lonia traži direktora maloprodaje (m/ž), voditelja poslovnice u nabavi (m/ž) te samostalnog referenta računovodstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Kutina, a rok prijave 22.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema i radno iskustvo na sličnim poslovima. Aplicirajte putem linka.

Yoummday zapošljava na pozicijama: Work from Home – customer service in the home office, Europe-wide (m/ž) i Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave je 30.11. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Nudi se plaća do 20.000 kuna. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.


Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.