Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Top 10 poslovnih prilika

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava IT administratora (m/ž). Mjesto rada su Petrčane, a rok prijave je 26.11. Uvjeti su visoka stručna sprema informatičkog usmjerenja, najmanje tri godine radnog iskustva na voditeljskoj poziciji, sposobnost istovremenog rada na više projekata. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u hotelskoj grupaciji. Prijavite se.

Variosystems traži zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 3.11. Uvjeti su završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje, profesionalno iskustvo u odjelu nabave i tečno znanje engleskog ili njemačkog u govoru i pismu. Poslodavac nudi rad u novoj međunarodnoj i dinamičnoj elektroničkoj firmi, stručno usavršavanje u Švicarskoj te stimulativnu radnu okolinu. Aplicirajte.

Manpower zapošljava na poziciji marketing and PR specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 6.11. Uvjeti su visoka stručna sprema, tri godine profesionalnog iskustva, odlično poznavanje engleskog u govoru i pismu te razumijevanje i korištenje MS Office paketa. Rad u agenciji je prednost. Prijavite se.

Scalable Global Solutions d.o.o. zapošljava na poziciji Senior Recruitment Consultant (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 4.11. Uvjeti su minimalno pet godina radnog iskustva, iskustvo rada u MS Office-u i CMS platformama, odlično znanje engleskog jezika, odlične komunikacijske vještine. Aplicirajte.

Elektroprojekt d.d. zapošljava glavnog knjigovođu (m/ž) i samostalnog referenta – informatičara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.11. Uvjeti su radno iskustvo, znanje dva svjetska jezika od kojih je jedan engleski te poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Molvik zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Samoboru. Rok prijave je 10.11. Očekivanja su minimalno pet godina radnog iskustva, minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, poznavanje zakonske regulative i računovodstvenih propisa i slično. Prijavite se.

Xometry Europe GmbH traži novo pojačanje na poziciji Partner Network Manager (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Nudi se plaća do 8.000 kuna. Traži se minimalno dvije godine radnog iskustva, orijentiranost na ciljeve, multitasking, dobre komunikacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se ovdje.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceutskog tehničara (m/ž) i suradnika u službi centralne nabave (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, smjera farmaceutskog tehničara te poželjno iskustvo rada u ljekarni. Prijavite se na linku.

Lonia traži direktora maloprodaje (m/ž), voditelja poslovnice u nabavi (m/ž) te samostalnog referenta računovodstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Kutina, a rok prijave 22.11. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema i radno iskustvo na sličnim poslovima. Aplicirajte putem linka.

Yoummday zapošljava na pozicijama: Work from Home – customer service in the home office, Europe-wide (m/ž) i Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave je 30.11. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Nudi se plaća do 20.000 kuna. Prijavite se.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.