Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Traži se 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi

Deloitte najavljuje početak procesa registracije na natječaj za izbor tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi – “Technology Fast 50”.

Deloitte najavljuje početak procesa registracije na natječaj za izbor tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi - “Technology Fast 50”.

U natječaju mogu sudjelovati tehnološke tvrtke s područja Srednje Europe (Albanija, BiH, Bugarska, Crna Gora Češka, Estonija, Hrvatska, Litva, Latvija, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Srbija).

Cilj projekta, koji se u Srednjoj Europi provodi već 15. godina za redom, je formiranje ljestvice 50 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom, zatim ljestvice „Zvijezde u usponu“ te ljestvice „Velikih 5“. Natječaj, na kojeg se moguće prijaviti putem slijedećeg linka Fast 50 prijave, bit će otvoren do 17. srpnja 2014., dok će rang ljestvice tvrtki s najbržim rastom i pobjednici ovogodišnjeg natječaja biti objavljeni u listopadu.

Kriteriji:

50 najbrže rastućih (Fast 50):

– Tvrtke čiji je prihod u svakoj od proteklih pet godina (2009. – 2013.) prelazio 50. 000 eura

– Tvrtke čije se sjedište nalazi se u jednoj od zemalja Srednje Europe (Albanija, BiH, Bugarska, Crna Gora Češka, Estonija, Hrvatska, Litva, Latvija, Mađarska, Makedonija, Moldavija, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Srbija)

– Tvrtke koje razvijaju ili proizvode vlastitu tehnologiju ili ulažu značajan iznos sredstava u istraživanje i razvoj

– Tvrtke koje nisu predstavništva, odnosno nisu u većinskom vlasništvu neke druge tvrtke

Zvijezde u usponu

U ovoj kategoriji Deloitte rangira tvrtke koje posluju od 3 do 5 godina, pri čemu im prihod u svakoj pojedinoj godini prelazi 30.000 eur.

Velikih 5

Ovamo ulaze tvrtke čiji su prihodi u 2013. prešli 25 milijuna eura te zadovoljavaju sve ostale kriterije navedene u kategoriji 50 najbrže rastućih.

Više informacija o kriterijima koje je potrebno zadovoljiti za sudjelovanje u natječaju moguće je pronaći na slijedećem linku: Fast 50 kriteriji.

Hrvatske su tvrtke na prošlogodišnjem natječaju ostvarile zapažen uspjeh te ih se čak četiri uspjelo uvrstiti na Deloitteovu ljestvicu, a radilo se o Webtehu, Infinumu, Five Minutes (Pet minuta) i Monu.

Tvrtke koje se prijave na srednjoeuropski natječaj automatski sudjeluju i u Deloitte EMEA Technology Fast 500.

Napisao

Preporučujemo

Računovodstvo i financije

Završni račun je neizostavna stavka koju svaki poslodavac mora imati. Iz njega se vidi koliko je uspješno ili neuspješno poslovala određena tvrtka u navedenoj...

Poduzeća

U Vodotehnici sada možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Financije

Od ulaska Hrvatske u EU, investicijsko je zlato u potpunosti oslobođeno svih poreza, tako da se pri kupnji ne plaća PDV, ali ni pri...

Komentari

Slavonija je jedinstvena destinacija, svima nama u regionalnim turističkim zajednicama jasno je da pojedinačno ne možemo postići puno, stoga je zajednički nastup jedini logičan...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.