Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Treće izdanje Financijske akademije u organizaciji Hrvatske akademske zajednice

Konferencija će se održati 11. siječnja 2024. godine u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Hrvatska akademska zajednica Ekonomskog fakulteta najavljuje treće izdanje Financijske akademije, projekta koji dovodi visoko kvalificirane predavače iz raznih sektora bankarskog svijeta, fintecha i financijskih institucija, koji su spremni podijeliti svoje stručno znanje s polaznicima tako predstavljajući iznimnu priliku za studente, mlade i sve one željne širenja svojih financijskih znanja.

Konferencija će se održati 11. siječnja 2024. godine u dvorani 3 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Projektom se želi podići financijska svijest i pismenosti mladih kroz bolje upoznavanje s ekonomskim i financijskim konceptima, osvješćivanje najnovijih trendova u financijskom sektoru te u hrvatskom i europskom gospodarstvu. Također će se projektom pokušati zainteresirati sudionike (posjetitelje) projekta za financije i potaknuti ih na daljnje istraživanje i obrazovanje u tom području. Ovi će stručnjaci kroz interaktivna predavanja i diskusije omogućiti polaznicima da, ne samo steknu teoretsko znanje, već i razviju praktične vještine koje su od velikog značaja za uspjeh u financijskom svijetu.

Donosimo popis predavača, iskusnih stručnjaka u financijskom svijetu: Boris Vujčić, guverner Hrvatske narodne banke, Danijela Princi Grgat, osnivačica Princi Consultinga i predsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju, Ana Vrbošić, potpredsjednica Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju, Igor Škrgatić, licencirani investicijski savjetnik, broker i osnivač BE-ON savjetovanja, Dalibor Marijanović, osnivač i izvršni partner u INVENTO Capital Partnersu, Saša Hunjak, suosnivač Digital Assemblyja i direktor Adria Digital Exchangea, Božidar Pavlović, freelance konzultant te Linardo Martinčević, predsjednik Random grupe za Fintech i voditelj FinTech inovacijskog hub HNB-a.

Financijska akademija ne samo da nudi teorijsko razumijevanje trenutnog financijskog stanja u Hrvatskoj i svijetu, već će sudionike uputiti i u praktične aspekte poput upravljanja investicijama, osiguranja i najnovijih trendova na tržištu. Također, obećava i povećanje financijske pismenosti svojih polaznika i potiče razvoj samopouzdanja kako bi se uspješno suočavali s izazovima suvremenog financijskog svijeta. Kroz kombinaciju teorijskog znanja, praktičnih vještina i inspirativnih priča, polaznici će biti opremljeni za postizanje izvrsnosti u svojoj financijskoj karijeri.

Pridružite se Financijskoj akademiji, gdje se znanje susreće s praksom, stvarajući tako most između trenutačne situacije i budućnosti mladih kroz promicanje financijske pismenosti!

Prijave za Financijsku akademiju su besplatne i vrše se isključivo putem obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/nMkKdRFs8hq4htia6


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.