Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tri poslovne radionice ‘Sell Croatia’

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) tijekom siječnja predstavljat će hrvatsku turističku ponudu na brojnim sajmovima, među ostalima i u Stuttgartu, Utrechtu, Beču i Madridu.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) tijekom siječnja predstavljat će hrvatsku turističku ponudu na brojnim sajmovima, među ostalima i u Stuttgartu, Utrechtu, Beču i Madridu.

Kako su danas izvjestili iz HTZ-a, nacionalne prezentacije održavat će se na sajmu u Stuttgartu od 11. do 19. siječnja, u Utrechtu na sajmu ‘Vakantienbeurs’ od 14. do 19. siječnja, u Beču na sajmu ‘Ferienmesse’ od 16. do 19. siječnja te u na sajmu ‘FITUR’ u Madridu od 22. do 26. siječnja.

Nadalje, u Düsseldorfu se od 18. do 26. siječnja održava specijalizirani nautički sajam BOOT, dok je tema sajma u Leeuwardenu, koji se održava od 23. do 28. siječnja, kamping turizam.

Do kraja siječnja Info punktovi HTZ-a bit će postavljeni i na sajmovima u Helsinkiju od 16. do 19. siječnja, Ljubljani od 29. siječnja do 1. veljače, Zurichu od 30. siječnja do 1. veljače, te Bratislavi i Istanbulu, koji se održavaju od 30. siječnja do 2. veljače.

Pored nastupa na sajmovima, HTZ u siječnju organizira i tri poslovne radionice ‘Sell Croatia’ namijenjene predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva, koji će se u Moskvi (22. siječnja), Kijevu (24. siječnja) i Ljubljani (30. siječnja) susresti s poslovnim partnerima s tih važnih emitivnih tržišta, navodi se u priopćenju HTZ-a.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

GLAMI, jedinstvena modna tražilica koja se oslanja na umjetnu inteligenciju, u Hrvatskoj posluje iznad očekivanja i za svoje partnere uspijeva generirati narudžbe u vrijednosti...

Turizam

Kriza se odužila. Turizam je na koljenima, a s njime i oko 450 obiteljskih malih hotela koje očekuje još jedna neizvjesna sezona.

Lifestyle

Svi ljudi su više ili manje lijeni. Neki su ipak previše, i to se smatra ogromnom manom. Ali što ako to nije toliko loša...

Edukacija

Sigurno imate kolegice i kolege s kojima su odnosi sjajni i one s kojima vam odnosi nisu baš onakvi kakve priželjkujete.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.