Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tri poslovne radionice ‘Sell Croatia’

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) tijekom siječnja predstavljat će hrvatsku turističku ponudu na brojnim sajmovima, među ostalima i u Stuttgartu, Utrechtu, Beču i Madridu.

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) tijekom siječnja predstavljat će hrvatsku turističku ponudu na brojnim sajmovima, među ostalima i u Stuttgartu, Utrechtu, Beču i Madridu.

Kako su danas izvjestili iz HTZ-a, nacionalne prezentacije održavat će se na sajmu u Stuttgartu od 11. do 19. siječnja, u Utrechtu na sajmu ‘Vakantienbeurs’ od 14. do 19. siječnja, u Beču na sajmu ‘Ferienmesse’ od 16. do 19. siječnja te u na sajmu ‘FITUR’ u Madridu od 22. do 26. siječnja.

Nadalje, u Düsseldorfu se od 18. do 26. siječnja održava specijalizirani nautički sajam BOOT, dok je tema sajma u Leeuwardenu, koji se održava od 23. do 28. siječnja, kamping turizam.

Do kraja siječnja Info punktovi HTZ-a bit će postavljeni i na sajmovima u Helsinkiju od 16. do 19. siječnja, Ljubljani od 29. siječnja do 1. veljače, Zurichu od 30. siječnja do 1. veljače, te Bratislavi i Istanbulu, koji se održavaju od 30. siječnja do 2. veljače.

Pored nastupa na sajmovima, HTZ u siječnju organizira i tri poslovne radionice ‘Sell Croatia’ namijenjene predstavnicima hrvatskog turističkog gospodarstva, koji će se u Moskvi (22. siječnja), Kijevu (24. siječnja) i Ljubljani (30. siječnja) susresti s poslovnim partnerima s tih važnih emitivnih tržišta, navodi se u priopćenju HTZ-a.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.