Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Trideset SuperprEdavača o prodaji budućnosti

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 19. i 20.10.2023. održat će se trinaesta po redu konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

seller

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 19. i 20.10.2023. održat će se trinaesta konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Na ovoj će edukativno-poslovnoj konferenciji predavači koji su stručnjaci za B2B i B2C prodaju na konferenciji predstaviti novitete u prodajnom sektoru te će nadograđivati znanja sudionika i tehnike s prijašnjih konferencija. Čak će 30 vrhunskih predavača, laureata i panelista sudionicima prenositi najnovije prodajne tehnike i metode.

Donosimo ovdje popis predavača i panelista: 

  • Miljenko Bošković: Konzultativna maloprodaja
  • David Đukić: Performance management kao alat za poboljšanje rezultata B2B prodavača
  • Jasmina Marić Cvijetinović: Razvoj prodajnih timova u cilju razvoja poslovanja
  • Anita Lukenda Mlinac: Analiza konkurentnosti kao temelj strateškog odlučivanja
  • Goran Jungvirth: Super maloprodaja u vrijeme korone i ostalih ugroza
  • Željko Šundov: Digitalni prodajni predstavnik-tko je to, treba li nam?
  • Ivana Krcivoj: Feedback i maloprodaja: kako iskoristiti puni potencijal i povratne informacije u prodajnoj komunikaciji
  • Tanja Džido: LinkedIn kao prodajni alat
  • I još brojni drugi: Mladen Jančić, Jasmin Ibrahimović, Branimir Trošić, Toni Babić, Tanja Pureta, Gordana Kadoić, Goran Šimić, Mirko Palić, Petra Čakurun, Marija Novak Ištok, Branko Pavlović, Saša Petar, Sandro Kraljević, Siniša Begović, Danijel Bičanić, Kamilo Antolović, Asja Lajtman i Ivana Radić…

Potpuni program konferencije možete preuzeti OVDJE.

Pročitajte još:

Ekonomija

Najveća svjetska kemijska tvrtka BASF ponovno otvara prijave za veliko natjecanje u inovacijama, koje uključuje startupove i inovatore iz Hrvatske.

Komentari

Dr.sc. Elvira Mlivić Petrović savjetnica je za poslovni i osobni razvoj u Filaksu, mindfulness trenerica, EHSP coach, autorica 21 priručnika u autorstvu i koautorstvu...

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Marketing i prodaja

D&AD, skraćeno za Design and Art Direction, britanska je organizacija osnovana 1962. godine s ciljem promocije izvrsnosti u dizajnu i oglašavanju.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.