Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Tristo najmoćnijih žena hrvatskog biznisa – upravljačka moć od 32 milijarde eura

Ljerka Puljić iz Agrokora najmoćnija je žena hrvatskog biznisa, a iza nje pozicionirala se Snježana Pauk, članica Uprave HEP-a, ove godine nova osoba na listi “300 najmoćnijih žena” hrvatskog biznisa objavljenoj u novom broju poslovnog tjednika Lidera. Prema istraživanju, tristo najmoćnijih žena Hrvatske ima upravljačku moć od 32 milijarde eura, što je impozantan rast od čak 35 posto u odnosu na prošlu godinu

Ljerka Puljić iz Agrokora najmoćnija je žena hrvatskog biznisa, a iza nje pozicionirala se Snježana Pauk, članica Uprave HEP-a, ove godine nova osoba na listi "300 najmoćnijih žena" hrvatskog biznisa objavljenoj u novom broju poslovnog tjednika Lidera. Prema istraživanju, tristo najmoćnijih žena Hrvatske ima upravljačku moć od 32 milijarde eura, što je impozantan rast od čak 35 posto u odnosu na prošlu godinu

Za jedno mjesto pale su Nevenka Bečić iz tvrtke Kerum i Gordana Kovačević iz Ericssona Nikole Tesle, koje su sada treća odnosno četvrta najmoćnija žena hrvatskog biznisa. Petu poziciju zadržala je Irena Jolić Šimović iz Hrvatskog telekoma.

Upravljačka moć i utjecaj na biznis općenito

Top-deset najmoćnijih žena odabralo je uredništvo Lidera prema upravljačkoj moći, ali i na temelju njihova utjecaja na biznis općenito, na dobavljače, kupce i zaposlenike, navode iz tog poslovnog tjednika.

Lista sadrži 100 najmoćnijih predsjednica uprava, 150 članica uprava i 50 članica nadzornih odbora.

Upravljačka moć od 32 milijarde eura

Prema istraživanju, tristo najmoćnijih žena Hrvatske ima upravljačku moć od 32 milijarde eura, što je impozantan rast od čak 35 posto u odnosu na prošlu godinu, međutim smanjena je upravljačka moć predsjednica uprava.

Na ovogodišnjoj su listi, na kojoj su primjetne velike promjene u dolascima i odlascima, žene iz 260 kompanija, navode iz Lidera.

Napisao

Pročitajte još:

Industrija

Algebra LAB okupio renomirane predstavnike poduzetničke i znanstvene zajednice u žiriju koji ocjenjuje najbolje studentske digitalne projekte u financijskoj industriji i industriji osiguranja.

Ljudski resursi

No, koje su to konkretno vještine koje sačinjavaju kvalitetnog lidera? 

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Novosti

Titulu najmoćnije žene ponovno je odnijela Lada Tedeschi Fiorio, članica Uprave Atlantic Grupe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.