Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Trud, volja i kreativnost – recept za osvajanje besplatnog obrazovanja

Nakon puna dva mjeseca predanog rada i gledanja najnovijih filmskih hitova, pisanja filmskih osvrta, dva mjeseca PR kampanje, community i content menadžmenta i osmišljavanja scenarija, režiranja i snimanja, najuporniji i najkretivniji kandidati su postali stipendisti nagradnog natječaja CineStara i Bernaysa.

Nakon puna dva mjeseca predanog rada i gledanja najnovijih filmskih hitova, pisanja filmskih osvrta, dva mjeseca PR kampanje, community i content menadžmenta i osmišljavanja scenarija, režiranja i snimanja, najuporniji i najkretivniji kandidati su postali stipendisti nagradnog natječaja CineStara i Bernaysa.

U prepunoj Gold Class dvorani finalisti su hrabro stali pred stručni žiri kako bi im prezentirali svoj dvomjesečni rad.

Stručni žiri kojeg su činili:  Mia Pećina, voditeljica marketinga i prodaje Blitz CineStara, Ivan Pakozdi, izvršni direktor Millenium promocije, agencije za odnose s javnošću te Mirna Čorić, pročelnica katedre za marketing i menadžment Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, na temelju cjelokupnog rada, angažmana i finalnog nastupa odlučio je koji od kandidata je dobitnik cjelovite stipendije koja pokriva sve troškove studija, a tko jednogodišnje školarine.

Petra Čolak, Ena Zimolo i Doris Mucak istaknule su se svojom kreativnošću i domišljatošću kako tijekom same kampanje tako i na finalnom intervju i time osvojili punu stipendiju za cjeloviti preddiplomski studij „Mediji i kultura društva“, odnosno diplomski studiji „Odnosi s javnostima“. „Zahvaljujući prilici koju su nam pružili CineStar i Bernays omogućeno nam je da vlastitim trudom i voljom sami sebi osiguramo profesionalni razvoj i pružimo si temelje za budućnost. Tijekom ova dva mjeseca koliko je trajao natječaj potporu su nam pružali i brojni prijatelji i upravo zahvaljujući njihovoj pomoći uspjeli smo doći do finala gdje smo pred stručnim žirijem pokazali tu silnu želju za studiranjem. Njihova pitanja nisu bila jednostavna, no svatko je od nas uspio predstaviti se upravo onako kako smo zamislili i vjerujem da nitko neće ostati tužan.“, istaknula je Petra Čolak. Da nisu razočarani, to su potvrdili i Maro Alavanja i Brunela Marija Rajilić koji su osvojili jednogodišnje školarine. Svi finalisti pokazali su izniman angažman, te ono najbitnije kvalitete, koje posjeduje svaki dobar PR stručnjak.

 

Sredinom svibnja Blitz-CineStar, najveći kinoprikazivač u regiji i Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment pokrenuli su nagradni natječaj  „U CineStaru uživaj, na Bernaysu studiraj!“ putem kojeg se dodijelilo ukupno pet stipendija za preddiplomski i diplomski studij u vrijednosti od 300 tisuća kuna. Zahvaljujući ovom natječaju, kandidati su imali  priliku spojiti ugodno s korisnim, odnosno uživali su u najnovijim blockbusterima te su se okušali u rješavanju komunikacijskih zadataka koji su stavljeni pred njih. Upornošću i maštovitošću kandidati su imali priliku osigurati si vrhunsko besplatno obrazovanje na vodećoj hrvatskoj visokoobrazovnoj instituciji u području komunikacijskog menadžmenta.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.