Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ekonomija

Tržište vrijedno 8 milijardi eura okuplja se u Hrvatskoj: Stotine megajahti na zagrebačkom Velesajmu

Ekskluzivni nautički B2B sajam ICE (International Charter Expo) doseže nove rekorde u ovogodišnjem izdanju, kada će se na Zagrebačkom velesajmu predstaviti stotine prestižnih megajahti iz cijelog svijeta.

Ekskluzivni nautički B2B sajam ICE (International Charter Expo) doseže nove rekorde u ovogodišnjem izdanju, kada će se na Zagrebačkom velesajmu predstaviti stotine prestižnih megajahti iz cijelog svijeta. Od 6. do 8. prosinca tijekom održavanja ICE-a, Zagreb će postati okupljalište elitnog tržišta jahti, čija se vrijednost procjenjuje na 8 bilijuna eura.

Izvršni direktori čarter tvrtki, centralni agenti luksuznih jahti, najrelevantniji dobavljači i brodogradilišta na ICE-u će imati priliku umrežiti se s novim poslovnim partnerima i i razmijeniti ideje o svjetskim trendovima i inovacijama u nautičkoj industriji. Sastanci se unaprijed zakazuju putem vlasničkog softvera, koji povećava učinkovitost visoko posjećenog sajma kao što je ICE.

– Teško je naglasiti kolika je važnost ICE-a za cijeli svijet čartera jahti. ICE okuplja preko 1500 izvršnih direktora iz preko 550 tvrtki, a svih povezuje zajednički cilj – izgradnja novih poslovnih suradnji. ICE je najbitnije mjesto okupljanja u nautičkoj industriji, i za jahte s posadom i bez posade. Pozivamo vas sve da se prijavite i sudjelujete u jedinstvenom nautičkom sajmu! – poručila je Antonija Hajman iz organizacijskog tima.

Najatraktivniji dio sajma je rastući Crewed & Luxury sektor na kojem će ove godine biti predstavljeno 800 prestižnih modela u vrijednosti preko 1 bilijun eura sezonskog najma. Osim toga, menadžeri flote će svoje investitorske programe imati prilike predstaviti ulagačima na Investitorskom Loungeu, s ciljem širenja svojih flota kroz nove poslovne suradnje.

O rastućem interesu čarter tvrtki za umrežavanjem s poslovnim partnerima, kao i o rastu samog ICE-a svjedoči podatak da je Yachtmaster grupa ostvarila najveći broj grupnih rezervacija u Hilton hotelima u Zagrebu. Uz tradicionalno popunjene DoubleTree by Hilton Zagreb i Hilton Garden Inn, za posjetitelje sajma ove će se godine rezervirati i Canopy Hotel by Hilton. Ovim putem ništa nije prepušteno na brigu sudionicima sajma, kako bi mogli u fokus staviti ostvarivanje poslovnih ciljeva na sajmu. 

Već osmu godinu za redom posjetitelji ovog ekskluzivnog trodnevnog događaja svoje povjerenje stavljaju u ruke Yachtmaster Grupe, koja osigurava visoke organizacijske standarde.

Prijave za ICE otvorene su od 12. travnja 2023. uz vremenski ograničen early-bird popust, a više informacija možete saznati na službenoj web-stranici i društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Turizam

U okviru Aquafesta, trodnevnog događanja u Varaždinskim Toplicama, održan je stručni skup na temu: Termalni turizam jučer danas, sutra.

Turizam

Istarsko vino Val Gambalera iz 2015. vinarije Meneghetti osvojilo je veliko zlato na prestižnom svjetskom ocjenjivanju Concours Mondial de Bruxelles kojem je od 11....

Nekretnine

Mnogi čimbenici poput trenutne geopolitičke situacije, usklađenosti ponude i potražnje, povoljnih stambenih kredita i kamatnih stopa te uvjeta za strane ulagače izravno utječu na...

Novosti

Na orebićkoj rivi žene su ponovo dočekivale svoje kapetane, u isto vrijeme vraćali su se timovi s prvog dana natjecanja u big game fishingu....

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.